«Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα σχέση γιατί...» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Κάβουρα για την προσωπική της ζωή

«Το ζητούμενο για μένα είναι 100% ο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχουν περάσει χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα σχέση γιατί...» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Κάβουρα για την προσωπική της ζωή

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο τελευταίος της σύντροφος ήταν πριν χρόνια, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα για τις σχέσεις

«Το βασανίζουμε στο μυαλό μας παραπάνω, γι’ αυτό δεν κάνουμε σχέσεις. Το ζητούμενο για μένα είναι 100% ο χαρακτήρας. Στην αρχή όλοι κοιτάμε την εμφάνιση. Από κει και πέρα η σχέση γίνεται απαιτητική και χρειάζονται κι άλλα πράγματα. Να ταιριάξουμε, να έχουμε κοινή πορεία.

Έχει περάσει καιρός, χρόνια από την τελευταία φορά που έκανα σχέση. Επειδή κατάλαβα ότι εγώ φταίω ήθελα τον χρόνο μου να το βρω με τον εαυτό μου. Μία σχέση πρέπει να ξεκινάει από το αν ξέρεις τι θέλεις. Μία σχέση είναι η σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας σε προβολή».

Πώς ορίζει την υγιή σχέση: «Να είμαι ομάδα με τον σύντροφό μου, μια γροθιά και να αντιμετωπίζουμε όλα τα προβλήματα με χιούμορ και ερωτισμό. Θαυμάζω έναν άνθρωπο όταν είναι προστατευτικός».

«"Πότε θα παντρευτείς; Πότε θα γίνεις μανούλα;"»

Η Βίκυ Κάβουρα το τελευταίο διάστημα έχει προκαλέσει "σάλο" με τις φωτογραφίες της με μαγιό στα social media και έχει δημιουργήσει μεγάλο σούσουρο γύρω από το όνομά της. Η ίδια, λοιπόν, παραχώρησε πρόσφατα και συνέντευξη στο περιοδικό Enjoy και μίλησε για τον έρωτα στη ζωή της, αλλά και το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας οικογένειας.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε πως θα ήταν ωραίο να βρεθεί μία καλοκαιρινή σχέση, διότι πράγματι το καλοκαίρι είναι μία πιο ρομαντική εποχή για εκείνη, ωστόσο όσον αφορά το κομμάτι του γάμου και τον παιδιών, τόνισε πως δεν θα ήθελε απλά να παντρευτεί επειδή πέρασαν τα χρόνια ή επειδή πρέπει.

Το καλοκαίρι είναι η πιο ερωτική εποχή. Θα ήθελες έναν μεγάλο έρωτα, μια όμορφη αγάπη για αυτό το καλοκαίρι;

Υπάρχει άλλη πιο ρομαντική εποχή από το καλοκαίρι; Θερο(ω)ς… έρως! Όλοι θέλουμε να μας αγαπούν και να αγαπάμε, επίσης. Μεγάλη αξία, αγαθό και δώρο η αγάπη. Το καλοκαίρι και να μην έχεις βρει τον έρωτα μπορεί και να τον βρεις, χαλαρώνεις, ηρεμείς σε αυτή την ονειρεμένη φύση.

Βίκυ Κάβουρα

Πως σκέφτεσαι τη Βίκυ πέντε χρόνια μετά; Θα ήθελες να έχεις κάνει οικογένεια, παιδιά, να έχεις παντρευτεί ή τα αφήνεις όλα στην τύχη και το πεπρωμένο;

Αχ, τι να σου πω, δεν ξέρω τι θα γίνει σε πέντε χρόνια από τώρα. Και οι φίλες μου με ρωτούν «πότε θα παντρευτείς, Βίκυ, πότε θα γίνεις μανούλα». Με αγάπη το λένε, αλλά νιώθεις άβολα γιατί, ενώ εσύ μπορεί να το θες, ο Θεός να έχει άλλα σχέδια για σένα. Ο Θεός σε πάει εκεί που πρέπει. Δεν ξέρω, στη δημιουργία οικογένειας δεν φτάνει μόνο η δική σου επιθυμία αλλά και του άλλου.

Είναι σημαντικό μυστήριο ο γάμος και πολύ σοβαρή η απόφαση να δημιουργήσεις οικογένεια. Δεν υπάρχει αυτό που λέγανε οι γιαγιάδες μας, «ήρθε η ώρα σου, πότε θα παντρευτεις;». Δεν είναι έτσι, παντρεύτηκα γιατί το θέλει ο κόσμος, είναι η ηλικία μου, για να μην είμαι μόνη μου, για κοινωνική καταξίωση ή αποκατάσταση.

Αυτοί δεν είναι σωστοί γάμοι. Κάνεις οικογένεια όταν αγαπάς βαθιά τον άλλον, όταν έχεις βρει τον άνθρωπο σου, όταν ο πατέρας των παιδιών σου σε στηρίζει στην ανατροφή των παιδιών, σε θαυμάζει και σε καμαρώνει για τη δουλειά σου και εσύ το ίδιο, όταν έχετε τις ίδιες αξίες και τα ίδια πιστεύω στη ζωή, καθώς και σεβασμό και αλληλοεκτίμηση.