«Μέσα στον ορυμαγδό της σαπίλας...» - Το δημόσιο ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα για τις καταγγελίες

«Προσπαθούν να ξεπλύνουν το βάρος των καταγγελιών»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το κίνημα MeToo, από τότε που ήρθε στην επιφάνεια, έδωσε την αφορμή σε πολλά θύματα να βγουν και να μιλήσουν ανοιχτά για τα βιώματά τους, ωστόσο επέτρεψε και σε μερικούς ανθρώπους να διαστρεβλώσουν καταστάσεις και αλήθειες, ή απλώς να αποκτήσουν λίγη δημοσιότητα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, λοιπόν, βλέποντας ορισμένες συνεντεύξεις συναδέλφων του στα κανάλια για τις υποθέσεις που ακόμη δεν έχουν κλείσει, οδηγήθηκε σε ένα μεγάλο ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook (δείτε εδώ τι είπε για τον Γιώργο Κιμούλη).

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα

«Μέσα στον ορυμαγδό της σαπίλας που βγαίνει κάθε τόσο και κάνει τη ζωή μας όλο και πιο δύσκολη, υπάρχουν συνάδελφοι μας γνωστοί ή λιγότερο γνωστοί δεν έχει σημασία, αξιόλογοι όμως καθ’ όλα τα άλλα, οι οποίοι με τη στάση τους, τις δηλώσεις τους, η ακόμα και με την σιωπή τους, προσπαθούν να ξεπλύνουν το βάρος των καταγγελιών που έχουν γίνει εις βάρος άλλων συναδέλφων μας, τονίζοντας ότι αφού σε αυτούς δεν Συνέβη κάτι, αυτό σημαινει ότι οι καταγγελλόμενοι δεν είναι παρά άριστοι άνθρωποι!

Δηλαδή αν δεν συνέβη σε αυτούς, δεν συνέβη σε κανέναν άλλον; Το αναρωτήθηκαν; Άραγε αυτοί δεν άκουσαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν, δεν είδαν κάτι, δεν έπεσε στην αντίληψή τους το παραμικρό στις δουλειές που βρέθηκαν; Άραγε δεν έχουν να πουν και ένα καλό λόγο για αυτούς που τόλμησαν να καταγγείλουν τα όσα δεινά τους συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια (όχι δημόσια, αλλά στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα ή στην εισαγγελία), με σκοπό να διορθωθεί η κατάσταση στο χώρο μας και να διορθωθεί εν γένει η κοινωνία; Όλη αυτή η κατάσταση προβληματίζει πολλούς από εμάς!» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έχει ετοιμάσει την κηδεία του

Στη στήλη “Τι ψυχή(δου) θα παραδώσεις” του Breakfast@star και της Φωτεινής Ψυχίδου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 25/10 ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε τι θα συμβεί όταν πεθάνει.

«Έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι έχω μεγαλώσει μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκευτική ούτε πολιτική.

Έχω αφήσει πού θα πάει η στάχτη μου, στον Προφήτη Ηλία. Εκεί θα ανοίξουν έναν λάκκο και θα βάλουν τη στάχτη. Μετά να βάλουν μια αροκάρια, που είναι το αγαπημένο μου δέντρο, και να μεγαλώνει και να βλέπει μπροστά η αροκάρια το πέλαγος. Έχω αφήσει και χρήματα για να γίνει μια μεγάλη γιορτή και ένα ηχητικό μήνυμα που θα ακουστεί όταν θα φύγω από τη ζωή», είπε ο ηθοποιός, ο οποίος απάντησε και για το επεισόδιο που είχε με τον Σταμάτη Μαλέλη.