"Αναστέναξε" η πίστα - Το βίντεο με πρωταγωνίστρια την Αγγελική Ηλιάδη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

"Έριξε" το Instagram με τον καυτό χορό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αγγελική Ηλιάδη
Instagram / Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι μία εκρηκτική γυναίκα και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση όπου όλα τα βλέμματα γυρνούν πάνω της (δείτε την εδώ με καστανό μαλλί στο πλευρό του γιου της). Αυτό το διάστημα ετοιμάζει το επόμενο τραγούδι της και βρίσκεται στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της.

Δημοσίευσε, λοιπόν, ένα στιγμιότυπο από αυτό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά το οποίο χόρευε αισθησιακά και τα σχόλια, όπως και τα likes "έπεσαν βροχή".

Ο "καυτός" χορός της Αγγελικής Ηλιάδη

«Τραγουδώντας στη βροχή! Γυρίσματα για το νέο μου single “Με τα μάτια σου το λέω”», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η ίδια.

Γιατί χώρισε με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη

Συνέντευξη έδωσε η Αγγελική Ηλιάδη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Η τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, αλλά και στις σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της Γιάννη Γκέντσογλου που έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

«Στη Φάρμα θα ξαναπήγαινα. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, μία διέξοδος από οτιδήποτε ζούμε καθημερινά. Ο Γρηγόρης δήλωσε ότι δεν είμαστε πια μαζί κι αυτό πριν από πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν υπάρχει μπέρδεμα εδώ. Να ‘ναι καλά που τα ξεκαθάρισε.

Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία πολύ όμορφη επαφή, που όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι και ευρισκόμενοι και οι δύο στην πραγματικότητα, είδαμε ότι τελικά δε μπορούσαμε να συμβαδίσουμε. Και νομίζω ότι είναι πολύ πιο ώριμο να τελειώνεις κάτι και να έχεις την ωριμότητα να βλέπεις ότι κάτι δεν πάει παρακάτω» δήλωσε η τραγουδίστρια.

«Είμαι single και μ’ αρέσει πάρα πολύ. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος και νομίζω ότι είναι πρόκληση για κάποιον να μπορέσει να είναι δίπλα μου. Είμαι μία γυναίκα δημιουργημένη, έχω τα παιδιά μου, έχω το δικό μου πρόγραμμα και καθημερινότητα. Είμαι και λίγο κακομαθημένη, οπότε δε μπορώ πολύ εύκολα να αλλάξω κάτι για κάποιον άλλον» πρόσθεσε.

Όσον για τον πρώην της: «Δεν ακολουθούμε το σουηδικό μοντέλο σε καμία περίπτωση. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον, είμαστε οικογένεια όπως και να ‘χει, είτε ο ένας συνεχίζει τη ζωή του κάπου αλλού και ο άλλος κάπου αλλού».