Αγνώριστη η Αγγελική Ηλιάδη - Με καστανό μαλλί και πράσινο μπικίνι στο πλευρό του μικρού της γιου

Δείτε την ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστη η Αγγελική Ηλιάδη - Με καστανό μαλλί και πράσινο μπικίνι στο πλευρό του μικρού της γιου

Η Αγγελική Ηλιάδη πάντοτε καταφέρνει να μαγνητίσει τα βλέμματα με τις εντυπωσιακές τις εμφανίσεις, αφού έχει ένα ιδιαίτερο και edgy στυλ, καθώς πήγε για bowling φορώντας μαγιό. Όσο απολαμβάνει τις διακοπές της, όμως, τα look που επιλέγει στην παραλία και τα μαγιό της έχουν ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία της αγκαλιά με τον γιο της στην πισίνα, φορώντας ένα πράσινο μπικίνι, το οποίο άφηνε να φανεί το γυμνασμένο της κορμί, το οποίο διατηρεί σε άψογη κατάσταση, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει αλλάξει και χρώμα στα μαλλιά της και έχει επιστρέψει στο καστανό, που της ταιριάζει πολύ και την κάνει να δείχνει ακόμη πιο νέα.

Η Αγγελική Ηλιάδη με πράσινο μπικίνι δίπλα στον γιο της

«Σ'αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ η τραγουδίστρια και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης

Το πρωί της Παρασκευής 20/5 η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης βρέθηκαν μπορστά από τις τηλεοπτικές κάμερες και μίλησαν για τον έρωτά τους, που έχουν αποφασίσει να μην κρύβουν. Μάλιστα το ζευγάρι που δημιουργήθηκε στην Φάρμα, δήλωσε πως παραμένει πιο δυνατό από ποτέ.

«Από τη στιγμή που η σχέση μας ξεκίνησε από ένα τηλεοπτικό reality θα ήταν χαζό να κρυβόμαστε μετά» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.

Ενώ στην συνέχεια ο Γρηγόρης αναφέρθηκε χιουμοριστικά στο στην γυμναστικές δεξιότητες της κοπέλας του. «Δεν μου κάθεται να της κάνω προπονήσεις, όλο κάτι συμβαίνει. Απλά είχε και έναν τραυματισμό όπως ξέρετε».