Μουντιάλ 2022: Η εντυπωσιακή έναρξη και το πρόσωπο - έκπληξη που εμφανίστηκε στη σκηνή

Δείτε τα βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μουντιάλ 2022: Η εντυπωσιακή έναρξη και το πρόσωπο - έκπληξη που εμφανίστηκε στη σκηνή

Το Μουντιάλ του 2022 είναι πλέον γεγονός! Το βράδυ της Κυριακής 20/11 πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης στο κανάλι του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο 5x5 εξαιτίας του παιχνιδιού), δύο ώρες πριν τον πρώτο αγώνα, και οι εικόνες είναι συγκλονιστικές.

Τα είχε όλα. Μουσική, χορός και πυροτεχνήματα είναι μερικά από τα στοιχεία που περιγράφουν τι συνέβη στο γήπεδο, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εμφανίστηκε στη σκηνή μέχρι και ο Μόργκαν Φρίμαν, αλλά και ο τραγουδιστής Jungkook του Κορεατικού συγκροτήματος BTS.

Η εντυπωσιακή έναρξη του Μουντιάλ 2022 στο κανάλι του ΑΝΤ1

Ποιες εκπομπές θα επηρεαστούν από την προβολή των αγώνων

Από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου, λοιπόν, το πρώτο Μουντιάλ που δεν θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ, αλλά από ιδιωτικό σταθμό, φέρνει τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 και τη συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Μετά τις 8 το βράδυ φαίνεται πως αποχωρούν οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» και την θέση τους θα πάρει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» που θα προβάλλεται ορισμένες μέρες με ειδικής διάρκειας επεισόδια, τα οποία θα «κουμπώνουν» με τα κενά του προγράμματος του σταθμού έως την έναρξη της μετάδοσης του κάθε αγώνα.

Εκτός κάδρου βγαίνουν και οι σειρές «Παγιδευμένοι», «Ποιος Παπαδόπουλος;» και «Εκτός υπηρεσίας», αλλά και το «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ανάλογα με τον προγραμματισμό των αγώνων, εκτός θα βγαίνουν περιστασιακά και τα ψυχαγωγικά σόου του Σαββατοκύριακου «Family game» και «Rouk Zouk Special», αλλά και το late night talk show του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω».

Η λήξη του Μουντιάλ στις 18 Δεκεμβρίου, δεν σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την έναρξη του προγράμματος του ΑΝΤ1. Οι περισσότερες εκπομπές του σταθμού θα επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα προβολής τους αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ οι σειρές θα επιστρέψουν μετά τη γιορτή των Φώτων, οπότε θα μπουν στην κανονικότητα, όσον αφορά στην prime time ζώνη βάση συμφωνίας, και τα υπόλοιπα κανάλια.

TAGS