Αλλαγές στον ΑΝΤ1 λόγω του Μάρκου Σεφερλή - Τι συμβαίνει με το 5x5

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αλλαγές στον ΑΝΤ1 λόγω του Μάρκου Σεφερλή - Τι συμβαίνει με το 5x5

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας από τους προνομιούχος αυτής της σεζόν, καθώς παρουσιάζει δύο εκπομπές στο κανάλι του ΑΝΤ1, το Family Game, το οποίο δεν τα πηγαίνει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τα ποσοστά που σημειώνει), και το 5x5, ένα τηλεπαιχνίδι που το κοινό έχει αγαπήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί για άλλη μία χρονιά.

Αυτές τις ημέρες όμως, ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός έχει επιλέξει να προβάλλει τους αγώνες του μουντιάλ, επομένως έχουν αποφασιστεί ορισμένες αλλαγές στο πρόγραμμά του. Πως θα επηρεαστεί, λοιπόν, ο παρουσιαστής και ηθοποιός.

Οι αλλαγές στο 5x5 του ΑΝΤ1

Φαίνεται, λοιπόν, πως ενώ πολλά μεγάλα και σημαντικά σόου και σειρές σταματούν για λίγο, το 5x5 δεν θα επηρεαστεί ιδιαίτερα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γυριστούν και τα εορταστικά επεισόδια. Η μόνη αλλαγή που θα συμβεί είναι το γεγονός πως η εκπομπή θα μεταφερθεί στην prime time ζώνη κατά τη διάρκεια των γιορτών.

ΑΝΤ1
Facebook / ΑΝΤ1

Ποιες άλλες εκπομπές θα επηρεαστούν

Από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου, λοιπόν, το πρώτο Μουντιάλ που δεν θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΤ, αλλά από ιδιωτικό σταθμό, φέρνει τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 και τη συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Μετά τις 8 το βράδυ φαίνεται πως αποχωρούν οι «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο» και την θέση τους θα πάρει το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» που θα προβάλλεται ορισμένες μέρες με ειδικής διάρκειας επεισόδια, τα οποία θα «κουμπώνουν» με τα κενά του προγράμματος του σταθμού έως την έναρξη της μετάδοσης του κάθε αγώνα.

Εκτός κάδρου βγαίνουν και οι σειρές «Παγιδευμένοι», «Ποιος Παπαδόπουλος;» και «Εκτός υπηρεσίας», αλλά και το «The 2night show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ανάλογα με τον προγραμματισμό των αγώνων, εκτός θα βγαίνουν περιστασιακά και τα ψυχαγωγικά σόου του Σαββατοκύριακου «Family game» και «Rouk Zouk Special», αλλά και το late night talk show του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος ενωπίω».

Η λήξη του Μουντιάλ στις 18 Δεκεμβρίου, δεν σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την έναρξη του προγράμματος του ΑΝΤ1. Οι περισσότερες εκπομπές του σταθμού θα επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα προβολής τους αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ οι σειρές θα επιστρέψουν μετά τη γιορτή των Φώτων, οπότε θα μπουν στην κανονικότητα, όσον αφορά στην prime time ζώνη βάση συμφωνίας, και τα υπόλοιπα κανάλια.