«Κάπου όπα, στο τέλος δεν θα μπορούμε να πούμε τίποτα» - "Κόλαφος" η Τίνα Μεσσαροπούλου

Έπιασε τα πρόσωπα της τηλεόρασης ένα ένα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Κάπου όπα, στο τέλος δεν θα μπορούμε να πούμε τίποτα» -

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο κανάλι του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, παραχώρησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, την Κυριακή 20/11 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεόραση, που είναι ο τομέας με τον οποίο ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια.

Οι δηλώσεις της, ωστόσο, θα συζητηθούν, καθώς μερικά από τα σχόλιά της είναι αρκετά αιχμηρά και απευθύνονται σε πολλά πρόσωπα που είναι ενεργά αυτή την περίοδο και βρίσκονται στο "γυαλί".

"Κόλαφος" η Τίνα Μεσσαροπούλου

«Γιατί να μην μπορώ; Εάν θεωρώ ότι πρέπει να γράψω μια δοξαστική κριτική για την Ελεονώρα Μελέτη θα το κάνω. Πλέον στην τηλεόραση το πιο δύσκολο είναι να βρεις τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που θα υποστηρίξουν τον παρουσιαστή. Με ενοχλεί που όταν κάτι γίνεται επιτυχία βγαίνουν όλοι και το αντιγράφουν.

Η Αντελίνα πήρε μια πολύ γενναία απόφαση και βλέπεις ότι κάθισε στην άκρη και ανασυντάσσει τις δυνάμεις της. Στεναχωριέμαι που κανάλια όπως ο ΑΝΤ1 ενώ οι CEO εναλλάσσονται δεν υπάρχει ένας άνθρωπος να κάνει σωστά τη δουλειά του στον προγραμματισμό.

Η Φαίη είναι σαν να ξεκινάει από την αρχή σε ένα κανάλι που δεν έχει καθόλου παράδοση στην ψυχαγωγία. Νομίζω με μία γενικότερη ομάδα που θέλει ενίσχυση. Το να βλέπω δηλαδή να τάσσεται κατά του GNTM η Έλενα Χριστοπούλου το βρίσκω άτοπο. Να με πείσει για τι;» είπε αρχικά.

Ενώ όσον αφορά τα σχόλια που δέχθηκε ο Ρένος Χαραλαμπίδης για την ατάκα του στην Τζένη Μελιτά (δείτε εδώ τι είπε και την απάντησή του), επισήμανε: «Κάπου όπα, στο τέλος δεν θα μπορούμε να πούμε τίποτα στην τηλεόραση».

Αδιανόητο το περιστατικό που συνέβη σπίτι της

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και πριν λοιπόν δούμε στο Happy Day για άλλη μια χρονιά την Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία στο μεταξύ πολιορκούταν από πολύ μεγάλο κανάλι, έκανε γνωστό με ένα post στο instagram, πως κάτι σαν μάτι έπεσε πάνω της.

Με λιγότερο σημαντικό το air condition, που χάλασε και τη διακοπή ρεύματος, η γνωστή κυρία της τηλεόρασης είχε την ατυχία να πάθει κάταγμα στο δάχτυλο με αποτέλεσμα να μείνει κάποιες ημέρες στο σπίτι να ξεκουραστεί αλλά παράλληλα θέλησε με κάθε δυνατό τρόπο να ξορκίσει την αρνητική ενέργεια, που αισθάνεται πως έχει συγκεντρώσει.

«Έχω κάνει ατμόσφαιρα γιατί ρεύμα γιοκ! Κάταγμα στο δάχτυλο κατακλυσμός, χαλάζι, διακοπή ρεύματος και συνεχίζουμε...Επίσης θέλω να προσθέσω ότι χάλασε και το κλιματιστικό αυτά για σήμερα..».

Μεσσαροπούλου - ΑτύχημαΜεσσαροπούλου - Post