Μοντέρνο, μίνιμαλ με μεγάλο τζάκι στο κέντρο - Βγαλμένο από περιοδικό το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Δείτε τα βίντεο από τον χώρο του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Θοδωρής Μαραντίνης
Instagram / Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, μετά τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου (δείτε εδώ την δικαστική του διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών), έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί με τα παιδιά τους και πλέον ζει στον δικό του ξεχωριστό χώρο.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, καταφέραμε να πάρουμε μία γεύση από την διακόσμηση που έχει επιλέξει και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Μόνο από το σαλόνι του φαίνεται πως είναι ένα σπίτι μοντέρνο και μεγάλο.

Ο ίδιος έχει επιλέξει διάφορες αποχρώσεις του γκρι για τους τοίχους, αλλά και τα έπιπλα του δωματίου, ενώ έχει κρεμάσει την τηλεόραση πάνω από το ενεργειακό τζάκι και έχει προτιμήσει να μη το παρακάνει με τα διακοσμητικά, διατηρώντας μία μίνιμαλ ατμόσφαιρα.

Το σαλόνι του Θοδωρή Μαραντίνη

Χαρές για την οικογένειά του - Τι συνέβη

Πολύ σημαντική ημέρα ήταν στις 8/11 μέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου καθώς ο δεύτερός της γιος, Μιχαήλ Άγγελος, έχει την ονομαστική του εορτή, με αποτέλεσμα να δέχεται η οικογένεια από το πρωί πολλές ευχές και δώρα.

Φυσικά, η παρουσιάστρια, σαν περήφανη μαμά, θέλησε να ευχηθεί στην αδυναμία της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τον οποίο χρησιμοποιεί καθημερινά και μοιράζεται πολλές στιγμές με τους γιους της. αλλά και με την μητέρα της, που έφυγε από την ζωή πριν καιρό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λοιπόν δημοσίευσε μια φωτογραφία του μικρού της, την οποία και συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή και συγκινητική λεζάντα.

«Χαρά της ζωής μου, φως της ψυχής μου, μικρέ μου άγγελε, πολύτιμε θησαυρέ μου. Χρόνια πολλά, λουσμένα από φως καθαρό, σαν αυτό που απλόχερα μοιράζεις…», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της η παρουσιάστρια.

undefined

Φυσικά, όμως, τις ευχές του έστειλε και ο Θοδωρής Μαραντίνης, κάνοντας ένα story στο instagram του.

undefined