Θοδωρής Αθερίδης: «Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς»

Η σπάνια εξομολόγηση του ηθοποιού για τον αλκοολισμό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θοδωρής Αθερίδης: «Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς»

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι ένας από τα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ για τα οποία δεν γνωρίζει κανείς πολλά, διότι προτιμά να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό είναι ολοφάνερο από το γεγονός πως για πολλά χρόνια κατάφερε να κρατήσει την σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη κρυφή (δείτε εδώ την διαφορά της ηλικίας τους).

Παρόλα αυτά, την Κυριακή 20/11 μίλησε στην εκπομπή του STAR, Dot, και προχώρησε σε αποκαλύψεις για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε και στο πρόβλημα με τον αλκοολισμό.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για τις δύσκολες στιγμές του

«Δεν είχα τα ψυχολογικά που είχαν οι έφηβοι, που θέλουν να αυτοκτονήσουν, αλλά κρίσεις πανικού. Την δεύτερη κρίση πανικού την έπαθα μια ημέρα μετά την πρώτη. Έπαθα την πρώτη βράδυ και την άλλη μέρα ήμουν στο σχολείο. Την ώρα του μαθήματος γελούσα με τον εαυτό μου με αυτό που έπαθα χθες. Τι βλάκας, αλλά μπαίνω στη διαδικασία να το σκεφτώ πως ήρθε και φουντώνει. Έκανα νόημα στον καθηγητή ότι πάω στην τουαλέτα κι έτρεξα και πήγα σπίτι στη μαμά μου. Με πήρε αγκαλιά και μου είπε δεν έχεις τίποτα. Νιώθω με το χέρι της να κάνει νόημα στον μπαμπά μου και της λέω ότι νιώθω πως έχεις τρομάξει κι εσύ με αυτό που έχω πάθει», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Μου λέει ο πατέρας μου άντε βρε χαζέ αν σου δώσω ένα μπάτσο, θα σου φύγουν όλα. Του λέω δώσε. Μπαμ μου δίνει ένα μπάτσο. Δεν έφυγαν. Πήγα στην εκκλησία και με διάβασε παπάς. Λέω ότι αν υπήρχαν αυτά τα αντικαταθλιπτικά τότε, πιστεύω πως από τα 15 μου μέχρι τα 40, θα είχα άλλη ποιότητα ζωής. Κατ’ αρχάς δεν θα είχα γίνει αλκοολικός, αν τα είχα πάρει. Αλκοολικός έγινα για να χαλαρώσω από αυτό.»

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του

Μπορεί ο Θοδωρής Αθερίδης εδώ και πολλά χρόνια να βρίσκεται στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη, ωστόσο, πριν την γνωρίσει και την ερωτευτεί υπήρξε παντρεμένος. Μάλιστα, με την πρώην σύζυγό του απέκτησε και την κόρη του Φωτεινή η οποία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της το απόγευμα της Τρίτης 6/9.

Στο γάμο λοιπόν, είδαμε τον ηθοποιό να φτάνει με την πρώην γυναίκα του με την οποία έχουν άριστες σχέσεις. Έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή εδώ και πολλά χρόνια.

«Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Γι’ αυτό που χάλασε, την ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί, εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Τη θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά. Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου. Δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», είχε πει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης για την Ελένη Γκασούκα σε συνέντευξη του στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Ελένη Γκασούκα. η οποία έχει τέλειες σχέσεις και με την κόρη της και τις έχουμε δει πολλές φορές σε δημόσιες εξόδους.

Θοδωρής Αθερίδης πρώην σύζυγος