Ντυμένη στα μαύρα η Ιωάννα Σιαμπάνη - Η νέα ανάρτηση με τον νεογέννητο γιο της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Η Ιωάννα Σιαμπάνη, μπορεί να έχει μανούλα πριν από λίγες μόλις μέρες, ωστόσο δεν μπορεί να μείνει μακριά από τη δουλειά της. Εφόσον έχει τη βοήθεια της μητέρας της (δείτε την εδώ), όταν περισσεύει λίγος χρόνος τρέχει για το γραφείο της.

Το Σάββατο 19/11, μάλιστα, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της από τον χώρο εργασίας της, μετά την επίσκεψη του γιου της, ο οποίος, όπως έγραψε, πήγε για να την γυρίσει στο σπίτι. Η ίδια ήταν ντυμένη στα μαύρα, με αθλητικά ρούχα, καπέλο στο κεφάλι και ογκώδη παπούτσια και "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Σιαμπάνη με τον γιο της στη δουλειά

«Ήρθε να με πάρει από τη δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ιωάννα Σιαμπάνη παιδί
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Ιωάννα Σιαμπάνη
Instagram / Ιωάννα Σιαμπάνη

Το πραγματικό σώμα της Influencer 15 μέρες μετά τη γέννα

Πριν από λίγες μέρες η Ιωάννα Σιαμπάνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, τον καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο (δείτε εδώ την ανάρτησή της μέσα από το μαιευτήριο). Η καθημερινότητά της από τότε έχει αλλάξει εντελώς, όπως και το σώμα της.

Αυτό ακριβώς θέλησε να δείξει και η ίδια μέσα από την τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίζοντας το κορμί της 15 μέρες μετά τον τοκετό. Μάλιστα, θέλησε να εκφράσει μερικά λόγια για να βοηθήσει και τις υπόλοιπες μανούλες εκεί έξω που είδαν την εμφάνισή τους να αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη.

«Το σώμα μου 15 ημέρες μετά τον τοκετό το αγαπώ και το σέβομαι περισσότερο από πριν… γιατί μου χάρισε την ευτυχία! Το σώμα μας περνάει πολλά στην εγκυμοσύνη. Και το δικό μου σώμα έζησε αρκετές αλλαγές, αλλά είμαι πολύ υπερήφανη που έφερα στον κόσμο ένα παιδί.

Αυτό το σώμα του έδωσε φαγητό, ζεστασιά και κυρίως τόση αγάπη, όση δεν πίστευα ποτέ ότι είχα.
Μανούλες αυτές οι μικρές αλλαγές στο σώμα μας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά, είναι μια πολύ μικρή θυσία για κάτι τόσο μεγάλο. Και να μην ξεχνάτε ότι η φύση έχει προνοήσει», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

 Ιωάννα Σιαμπάνη σώμα μετά τον τοκετό

Ιωάννα Σιαμπάνη γέννα

 Ιωάννα Σιαμπάνη σώμα