«Μου δίνει ένα κροσέ και...» - Άφωνος ο Θέμης Γεωργαντάς με την αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα

«Μου έλεγαν, "τελείωσε ο αγώνας". Άστα! Πίκρα!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου δίνει ένα κροσέ και...» - Άφωνος ο Θέμης Γεωργαντάς με την αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 21/11 ο Στάθης Σχίζας. Ο γνωστός επιχειρηματίας και νικητής του Survivor 5 (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι του και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό) αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πιο σκληρό knock out που έχει υποστεί μέχρι σήμερα στο kick boxing.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα

«Η αγάπη μου είναι το kick boxing. Είχα φάει, Θέμη, ένα knock out μια φορά άσχημο! Άσχημο όμως! Ξεκινάμε, παίζουμε τον αγώνα. Με το που ξεκινάμε, γυρίζω το ματς τσούκου τσούκου, του σπάω την μύτη και αιμοραγεί το παιδί. Κόβει τον αγώνα ο διαιτητής για να του σταματήσει την αιμοραγία, ξαναξεκινάμε. Λέω «αφού του άνοιξα την μύτη» θα του ξαναδώσω εκεί πέρα. Ξανά λοιπόν το ίδιο, του ξανανοίγει η μύτη, του την ξανακλείνουν.

Την τρίτη φορά, στον πρώτο γύρο είμαστε, τον έχω βάλει στη γωνία και «φουσκώνω» που λέμε. Έχω ανοιχτεί και μου δίνει ένα κροσέ, Θέμη, που κοιμήθηκα και τώρα πριν από ένα τέταρτο ξύπνησα. Συνήλθα μετά από πέντε λεπτά, ξύπνησα και ρωτούσα τι έγινε… Μου έλεγαν, «τελείωσε ο αγώνας». Άστα! Πίκρα! Ποιες αισθήσεις; Ξέχασα, σου λέω, ποιος είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας στο After Dark του Open.

Θα πάει στο Survivor All Star;

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά είδαμε σήμερα 15/11 τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του από το Survivor 5 ενώ αποκάλυψε και το εάν θα τον δούμε τελικά στον νέο All-Star κύκλο (δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα).

«Στο Survivor πήγα πρώτα για την εμπειρία και μετά έκατσε και το έπαθλο. Δεν πήγα για να διαφημίσω τον εαυτό μου, δεν πίστευα ότι θα με βοηθήσει το παιχνίδι στη δουλειά μου».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All-Star: «Δεν ξέρω. Ωραία θα ήταν. Τώρα είναι All-Star, είναι όλοι οι νικητές, οπότε είναι και λίγο τιμητικό».

Για το ποιους θεωρεί δυνατούς αντιπάλους και θα ήθελε να δοκιμαστεί μαζί τους στον στίβο, είπε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ηλία Γκότση, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Πιλίδη.

Τέλος, αποκάλυψε ότι τους μήνες που ήταν εκεί έχασε συνολικά 14 κιλά.