Άλλαξε εντελώς την όψη του σπιτιού τους - Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Στάθη Σχίζας και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Στην ερωτική τους "φωλιά"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχουν μπει για τα καλά στο mood του χειμώνα και των γιορτών, καθώς ήδη πέρασαν μερικές μέρες σε ένα μαγευτικό σαλέ με τζάκι (δείτε το εδώ), ωστόσο αυτό που έλειπε ήταν το γεγονός πως δεν είχαν στολίσει ακόμη το σπίτι τους.

Την Κυριακή 20/11, όμως, η στιγμή αυτή έφτασε και, όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο νικητής του Survivor 5, γέμισαν με στολίδια και φωτάκια το πανύψηλο δέντρο τους, το οποίο άλλαξε ολόκληρη τη εικόνα του σαλονιού τους.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

«Η ετήσια ταλαιπωρία μόλις ξεκίνησε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στο προφίλ του.

Στάθης Σχίζας Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Instagram / Στάθης Σχίζας

Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε δηλώσεις στο Mega Καλημέρα την Τετάρτη 16/11 και μεταξύ των όσων δήλωσε το μοντέλο - επιχειρηματίας για την κοινή της ζωή με τον Στάθη Σχίζα αναφέρθηκε και στο πολυπόθητο επόμενο βήμα.

Είναι γεγονός, πως μιλάμε για ένα από τα λαμπερά ζευγάρια της showbiz, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να ανέβουν άμεσα τα σκαλιά της εκκλησίας. Αυτό λοιπόν, εξήγησε και η ίδια η Αλεξάνδρα τονίζοντας, πως για την ώρα απολαμβάνουν την συγκατοίκηση και δεν υπάρχουν σχέδια γάμου (δείτε εδώ τι συμβαίνει με ακατάλληλο πλάνο του ζευγαριού, που κόπηκε από εκπομπή).

«Πολλές φορές με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή και έλεγα πως δεν ήθελα να απαντήσω. Έχω μυστικά από όλους, υπάρχουν πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ για εμένα. Γιατί να έχουμε πρόταση γάμου; Συγκατοικούμε και είναι όλα πολύ καλά», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Mega Καλημέρα του Mega.