Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Τηλεοπτική εκπομπή "έκοψε" στο μοντάζ ακατάλληλες ερωτήσεις τους

Δεν μπορούσαν ούτε μπιπ να βάλουν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/alexandra__panagiotarou
Instagram/alexandra__panagiotarou

Όπως έκανε γνωστό το Πρωινό μας στον ΣΚΑΙ, τηλεοπτική εκπομπή "έκοψε" στο μοντάζ πολλά κομμάτια από την συνέντευξη που τους παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Αφορμή στάθηκαν οι ερωτικού περιεχομένου ερωτήσεις που έκανε το ζευγάρι.

Αυτή η εκπομπή μοντάρισε για τα καλά την συνέντευξη Σχίζα - Παναγιώταρου

Ο λόγος για την late night εκπομπή After Dark στο OPEN. Η συνέντευξη τους θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή 20/11.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της εκπομπής χρειάστηκε να μονταριστεί δύο με τρεις φορές το «Εξομολογητήριο», διότι ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκαναν ερωτήσεις ερωτικού περιεχομένου τόσο καυτές που οι περισσότερες κόπηκαν στο μοντάζ. Έμειναν οι πιο ελαφριές, του τύπου: «Έχεις ποτέ προσποιηθεί ερωτικό οργασμό;». Τα έκοψαν στο μοντάζ, σε εκπομπή… After Dark», ανέφερε η Αφροδίτη Γραμμέλη για το ζευγάρι που πρόσφατα μετακόμισε στο νέο του σπίτι (δείτε βίντεο από το εσωτερικό του).

Οι πρόσφατες δηλώσεις του ζευγαριού

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα σε έξοδό τους και οι δυο τους παραχώρησαν μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή την Τρίτη 15/11. Μοιράστηκαν αρχικά κάποια κομμάτια από την κοινή τους καθημερινότητα (δείτε εδώ τον νικητή του Survivor να πλένει πιάτα), ωστόσο η συζήτηση έφτασε σε άλλο επίπεδο.

Ο σύντροφος της Influencer, δηλαδή, άρχισε να μιλά για το γεγονός πως ότι κι αν αποφασίσουν να κάνουν, πάντα θα βρίσκεται κάποιος ο οποίος θα τους "κράζει" και κυρίως το βάρος θα πέφτει στην καλή του.

«Θα έκανα ένα bachelor και μέσα από την τούρτα να έβγαινε η νύφη», είπε αρχικά εκείνος και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου από την πλευρά της, στην ερώτηση αν έχει σερβίρει φαγητό απ’ έξω ως μαγειρεμένο από την ίδια, απάντησε: «Εννοείται! Και μια και δυο… Παλαιότερα που δεν ήξερα να μαγειρεύω…».

«Μου βάζει μάσκες… εγώ μόνος μου δεν είμαι του σπορ. Αλλά έχουμε και αυτό που παρεξηγούμαστε, ό,τι και να πούμε πάλι στο βρακί της θα πουν ότι τον έχει βάλει», κατέληξε έπειτα ο Σχίζας.