«Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της βάζει τον άνδρα να...» - Το βίντεο της Παναγιώταρου με πρωταγωνιστή τον Στάθη Σχίζα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Το κάνει πολύ καλά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Instagram / Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Εδώ και λίγο καιρό, ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μένουν μαζί. Έτσι, περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους αγκαλιά, ενώ αρκετά συχνά μοιράζονται στιγμές από την νέα τους καθημερινότητα μέσα από τα social media τους.

Την Κυριακή 6/11, μάλιστα, η διάσημη Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που έδειχνε τον νικητή του Survivor 5 να πλένει πιάτα, όσο εκείνη απολάμβανε το ρόφημά της. Οι αντιδράσεις, φυσικά, ήταν ποικίλλες.

Το βίντεο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

«Γιατί κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της βάζει τον άνδρα να πλένει τα πιάτα», σχολίασε και πρόσθεσε στην ανάρτησή της: «Το κάνει πολύ καλά. Να του κόψω εγώ την χαρά;».

Η αντίδραση του ζευγαριού σε ερώτηση για το γάμο τους

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και την Ελένη Βουλγαράκη για τη σχέση τους, το Survivor All Star (δείτε πότε ξεκινάει) αλλά και το ενδεχόμενο γάμου.

«Επειδή η εμπειρία μου με το Survivor είναι πρόσφατη, πρέπει να ζυγίσω πολλά πράγματα για να ξαναπάρω μέρος» δήλωσε ο Στάθης, με την σύντροφό του να συμπληρώνει «δεν μπορώ να απαγορεύσω στον Στάθη να πάει. Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι και ενθουσιάζομαι με όλο αυτό το concept γιατί έχει περάσει πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Θυμάμαι σαν χθες τον τελικό του Survivor. Οπότε δεν τρελαίνομαι».

Όσον αφορά το χαμό που έχει δημιουργηθεί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε «Ο Γιώργος Λιανός υπερκαλύπτει το κομμάτι της παρουσίασης», λέγοντας πως θα προτιμούσε να τον δεις ως παίκτη.

«Κόψε την κάμερα. Κόψτη» είπε με χαμόγελο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ ο Στάθης Σχίζας είπε χιουμοριστικά: «Τώρα μου το χαλάς!».