«Δεν είναι ποινικό αδίκημα να βγάζεις μια φωτογραφία! Εγώ...» - Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για τον Η.Μ

Ενοχλημένη με όσα ακούγονται για την ίδια και τον πρώην σύζυγό της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν είναι ποινικό αδίκημα να βγάζεις μια φωτογραφία! Εγώ...» - Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για τον Η.Μ

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA μίλησε το πρωί της Δευτέρας 21/11 η Μαρίνα Πατούλη, η οποία για πρώτη φορά θέλησε να τοποθετηθεί στην υπόθεση του Η.Μ, του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και τις φωτογραφίες του ίδιου με πολιτικά πρόσωπα, όπως ο πρώην σύζυγός της (δείτε εδώ τα μηνύματά τους).

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη για την φωτογραφία του πρώην συζύγου της με τον Η.Μ

«Ως πολιτικός και δημόσια πρόσωπα θα βγάλουμε φωτογραφία με όλους όσοι είναι γύρω μας. Δεν σημαίνει κάτι. Αυτό που στηλιτεύω είναι η ανθρωποφαγία. Εγώ τώρα που σου δίνω συνέντευξη μπορεί να είσαι δυνάμει εγκληματίας. Τι σημαίνει αυτό; Δεν είναι ποινικό αδίκημα.

Πρέπει να είμαστε αφυπνισμένοι για ό,τι συμβαίνει γύρω μας, για το κοινωνικό, φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον που έρχονται τα παιδιά μας σε επαφή. Δεν υπάρχει πολίτης υπεράνω υποψίας και θα πρέπει να θωρακίσουμε τα παιδιά μας με διάλογο και γνώση, ώστε να είναι ευαισθητοποιημένα εάν ου μη γένοιτο τούς συμβεί κάποιο περιστατικό», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Τι απαντά ο Γιώργος Πατούλης για τις φωτογραφίες

Για πρώτη φορά, ο Γιώργος Πατούλης μίλησε για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον δείχνουν να ποζάρει μαζί με τον 53χρονο βιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό, ο οποίος έχει συλληφθεί και φυλακιστεί.

Την ώρα που οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση τρέχουν με ταχύτητες φωτός, ο Περιφερειάρχης Αττικής αποκάλυψε τις σχέσεις που είχαν.

«Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις, με την έννοια να κάνουμε καθημερινή επαφή, υπήρξαν κάποιες φωτογραφίες. Το φρικιαστικό που μάθαμε, που προφανώς δεν το γνωρίζαμε, είναι κάτι για το οποίο, νιώθουμε αποτροπιασμό και θεωρούμε ότι είναι μία τραγική κατάσταση που μπορεί να είναι και ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Δεν μπορείς να ξέρεις κάθε φορά ποιος είναι ο απέναντί σου και προφανώς αν το γνώριζες ότι είναι ένας εγκληματίας ή κάνει μία εγκληματική πράξη, δεν θα είχες καμία διάθεση να τον συναντήσεις και ούτε να τον συναναστραφείς για δευτερόλεπτα» είπε ο Γιώργος Πατούλης στην εκπομπή «Στο Κέντρο».