«Ο Φιλιππίδης ήταν άψογος, με τον Λιγνάδη έκανα τόσο ωραίες...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παντελάκη για τους 2 ηθοποιούς

«Δεν πάει το μυαλό μου, έμεινα άναυδη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ο Φιλιππίδης ήταν άψογος, με τον Λιγνάδη έκανα τόσο ωραίες...» - Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παντελάκη για τους 2 ηθοποιούς

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA μίλησε το πρωί της Δευτέρας 21/11 η Αλεξάνδρα Παντελάκη. Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε το ποσό που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο της σειράς Ευτυχισμένοι Μαζί, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για τις εξελίξεις της σειράς ο Παράδεισος των Κυριών (δείτε εδώ τι θα δούμε απόψε), όπου υποδύεται τη «δεύτερη» μαμά του Ντίνου Παπακώστα,.

Για το εάν θα γίνει ζευγάρι με τη Μιράντα ο Ντίνος: «Όλοι θέλουν να τους δουν μαζί και πιστεύω ότι κάτι θα γίνει. Ο Χρηστίδης ελπίζω να πληρώσει και να θριαμβεύσει το καλό αλλά πιστεύω ότι θα αργήσει αυτό».

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παντελάκη για Φιλιππίδη & Λιγνάδη

Για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Με τον Φιλιππίδη έχω συνεργαστεί στο Εθνικό Θέατρο όπου με σκηνοθέτησε. Ήταν άψογος, άψογος.

Ή με τον Δημήτρη Λιγνάδη στο θέατρο του Θρόνου, τόσες ωραίες συζητήσεις. Δεν πάει το μυαλό μου, έμεινα άναυδη. Χάρηκα που τα κορίτσια και τα αγόρια βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν. Πρέπει να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές εάν υπάρχουν».

Οι αποκαλύψεις της για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, η οποία βίωσε βαρύ πένθος με τον θάνατο του Νίκου Αϊβαλή, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Μεγάλη Τετάρτη 20/4, και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει βιώσει στον χώρο του θεάματος και της υποκριτικής, καθώς και στη δική της συμπεριφορά σε αυτές τις καταστάσεις.

Η ηθοποιός μίλησε για άσχημες και κακοποιητικές συμπεριφορές που, παρόλο που δεν αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, τα συναισθήματα που τις έχουν προκαλέσει είναι εξίσου δυσάρεστα, ενώ, μάλιστα, δεν ήταν σε θέση να τα διαχειριστεί.

«Οι δύσκολες στιγμές στη δουλειά θα είναι όταν πέσεις στο σκηνοθέτη που νομίζει ότι είναι θεός και θα σου φερθεί όπως δεν πρέπει να φερθεί. Δεν μιλάω καθόλου για σεξουαλική παρενόχληση και όλα αυτά. Μιλάω όμως για απαξιωτική συμπεριφορά ως προς την υποκριτική σου το οποίο δεν φέρνει και κανένα αποτέλεσμα γιατί απλώς μπλοκάρεις», δήλωσε σε πρώτο επίπεδο.

Και πρόσθεσε: «Παλιά μεγαλώναμε με το ότι πρέπει να ταλαιπωρηθείς, πρέπει να σου σπάσω το εγώ, πρέπει να σε ξεφτιλίσω γιατί έτσι μόνο θα λυθείς. Αυτή η μυθολογία ανέθρεψε τη δική μου την γενιά. Εγώ δηλαδή τα έχανα και δεν μίλαγα, σκεφτόμουν τι θα του πω όταν είχα πάει πια σπίτι μου. Εάν με αφορά πάρα πολύ η γνώμη του ανθρώπου που με προσβάλλει, δεν έχω μάθει να το διαχειρίζομαι».

«Βέβαια και έχω σκεφτεί να φύγω. Απλώς υπάρχει και κάτι που λέγεται φιλότιμο! Αν φύγεις, κρεμάς τους συναδέλφους και είναι γενικά κακό. Δεν το έχω κάνει αλλά το έχω σκεφτεί», κατέληξε.