Εντυπωσιακή στο πλευρό του - Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Μαρί Κωνσταντάτου και τον σύντροφό της

Πόζαραν δίπλα δίπλα και χαμογελαστοί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η θρυλική παιδική παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου, "Μάικ ο Φασολάκης" ανέβηκε στο Θέατρο Ήβη και χθες 20/11 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα. Προφανώς από το πλευρό της συγγραφέα δεν θα μπορούσε να λείπει ο σύντροφός της για να την στηρίξει.

Μπορεί η ίδια να λείπει από την τηλεόραση (δείτε εδώ το λόγο), ωστόσο, συνεχίζει να εντυπωσιάζει θεατρικά αλλά και συγγραφικά.

Στο πλευρό της Μαρί Κωνσταντάτου ο σύντροφός της

Η Μαρί Κωνσταντάτου με τον Γιάννη Κέντ, μπορεί να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, δεν δίστασαν να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr χαμογελαστοί.

Μαρί Κωνσταντάτου σύντροφος
NDPPHOTO

Η αναφορά της στην διαδικασία της υιοθεσίας

Συνέντευξη στην εκπομπή Open Weekend παραχώρησε η Μαρί Κωνσταντάτου μιλώντας για την διαδικασία της υιοθεσίας, αλλά και για τον Μάικ Φασολάκι.

Όπως λοιπόν εξομολογήθηκε, δεν μπήκε ποτέ στην διαδικασία της υιοθεσίας, καθώς τη θεωρεί απαγορευτική και θα πάρει χρόνια για να αλλάξει το νομικό της πλαίσιο.

«Η διαδικασία της υιοθεσίας δεν είναι εύκολη, είναι σχεδόν απαγορευτική. Υπάρχουν άλλα πράγματα γύρω – γύρω που δε σου επιτρέπουν να προχωρήσεις σε μια υιοθεσία. Προσωπικά δεν ξεκίνησα μια τέτοια διαδικασία αλλά ήξερα άλλα άτομα που ήθελαν να το κάνουν και κάποια στιγμή “κόλλησαν” τα πράγματα γιατί υπάρχουν φυσικοί γονείς οι οποίοι δε δίνουν συγκατάθεση.

Ναι μεν τα έχουν εγκαταλείψει αλλά δε δίνουν συγκατάθεση να πάνε σε μια άλλη οικογένεια. Είναι πολλά από πίσω και μέχρι να αλλάξει η νομοθεσία νομίζω ότι θα πάρει αρκετά χρόνια» είπε η Μαρί Κωνσταντάτου.

Σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή, αρκέστηκε να πει πως είναι πολύ καλά με τον σύντροφό της.