«Στα δύσκολα βρήκα παρηγοριά...» - Ο εθισμός που πάλεψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στα δύσκολα βρήκα παρηγοριά...» - Ο εθισμός που πάλεψε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη την Δευτέρα 21/11 στο Ποιος είναι πρωινιάτικα στο Open και μεταξύ των όσων δήλωσε για τη ζωή του ο ηθοποιός μίλησε αποκαλυπτικά για τη μάχη, που έχει δώσει με το αλκοόλ.

Γενικά είναι γνωστό, πως ο Ιατρόπουλος έχει περάσει από πολλά στάδια στη ζωή του και μάλιστα έχει τονίσει, πως παλιότερα χρειάστηκε να απομονωθεί. Για τις ουσίες αυτή τη φορά μίλησε με ειλικρίνεια και μάλιστα έδωσε το δικό του καλό παράδειγμα για όσους αγωνίζονται με τον ίδιο εθισμό τους.

Η αποκάλυψη του Μιχάλη Ιατρόπουλου για τη μάχη του με το αλκοόλ

«Στα δύσκολα βρήκα παρηγοριά στους φίλους μου και κατά καιρούς στο αλκοόλ, το οποίο είναι μονόδρομος καταστροφής όπως και όλες οι ουσίες».

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει δείξει τον χαρακτήρα του και κρατάει πολύ υψηλά τον πήχυ στην κοινωνική του ζωή, δεν ξεφτιλίζεται. Μπορεί να ασχοληθεί και χωρίς να πάει σε κάποια σχολή, είναι δουλευταράς. Δεν τον γνωρίζω αλλά λέω την αλήθεια. Είναι άδικο, του αξίζει μία θέση στο θέαμα και μπορεί να γίνει και πρωταγωνιστής.»

«Καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του. Εγώ είμαι αυτός που είμαι, όποιος θέλει «αγοράζει». Θεωρώ ότι έχω κρατήσει μία ώριμη στάση μεγαλώνοντας. Έχω μία ένσταση ότι πίσω από ένα πληκτρολόγιο καθένας γράφει ό,τι μπούρδα θέλει. Σε αυτό θα πρέπει να θεσπιστούν νόμοι και να πηγαίνουν φυλακή όλοι αυτοί που κατηγορούν ανθρώπους και σπέρνουν ψέματα», είπε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στο Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open.

«Έκανα αποτοξίνωση»

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Μ. Δευτέρας (18/4) ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την συμμετοχή του στην Φάρμα.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, τόσο πέρυσι που συμμετείχε ως παίκτης, όσο και φέτος ενώ μάλιστα τόνισε πως έκανε αποτοξίνωση από την καθημερινότητα.

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος αναφέρθηκε στην εγγονή του, στις δουλειές του και τη σχέση του με τις πρώην συζύγους του, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως πιστεύει στην εξέλιξη των ανθρώπων.