«Άρχίζει και με μουτζώνει, μου ρίχνει φάσκελα και φωνάζει...» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Λουδάρο

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Άρχίζει και με μουτζώνει, μου ρίχνει φάσκελα και φωνάζει...» - Το άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Λουδάρο

Η κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα του OPEN συνάντησε τον Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος πρόσφατα τοποθετήθηκε και για το ζήτημα σχετικά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, και ο ίδιος μίλησε για το θέατρο και τα απρόοπτα που του έχουν συμβεί σε παραστάσεις.

Μάλιστα, αποκάλυψε ένα ακραίο σκηνικό με πρωταγωνιστή ένα ανήλικο παιδάκι, το οποίο τον προσέβαλλε και δεν έμεινε μόνο στα λόγια. Αντιθέτως, του έκανε ολόκληρη "επίθεση".

Το άγνωστο περιστατικό με τον Αντώνη Λουδάρο

«Μου έχει τύχει να παίζω σε παράσταση κι ένα πιτσιρικάκι να φεύγει από τη σκηνή και να ‘ρχεται στα παρασκήνια. Το βλέπω, του λέω πήγαινε μπροστά και θα σου κλείσω το μάτι όταν θα βγω. Έρχεται μπροστά, εγώ ξεχνάω ότι του έχω μιλήσει κι αρχίζει και με μουτζώνει. Μου ρίχνει φάσκελα, μου φωνάζει κι αρχίζει τα φάσκελα», είπε χαρακτηριστικά.

"Έσπασε" τη σιωπή του για τις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής

Ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ποιο ήταν το δημοσίευμα που τον έκανε έξαλλο, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού, η οποία προβλήθηκε τη Δευτέρα 13/6. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο, αλλά και για τη σάτιρα σήμερα.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που νιώθω τόσο μεγάλη υποχρέωση προς τους παραγωγούς μου. Μέσα στο χώρο εργασίας δέχεσαι προσβολές και κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Όταν είσαι μικρός αυτές οι κακοποιητικές συμπεριφορές σε φοβίζουν, μεγαλώνοντας σε αηδιάζουν.

Έχουν αλλάξει πολλά στη σάτιρα και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να επινοήσουμε ένα καινούργιο κώδικα. Βλέπουμε ταινίες που πια δεν μπορούν να ισχύουν, όπως «ο κοντός, ο χοντρός», το “Σούζη τρως”. Εμένα το body shaming με βοήθησε στη δουλειά», είπε ο Αντώνης Λουδάρος.

Ο Αντώνης Λουδάρος είπε επίσης: «Θέλω να κάνω τηλεόραση, συζητάω κάποια πράγματα».