Ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πρώτη φορά για τα προσωπικά του - «Το μεγαλύτερο μου άγχος είναι να μην...»

Αισθάνεται πιο άνετα σιγά - σιγά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Νίκος Βέρτης αποκάλυψε πρώτη φορά για τα προσωπικά του - «Το μεγαλύτερο μου άγχος είναι να μην...»

Ο Νίκος Βέρτης το Σαββατοκύριακο (19-20/11), που πέρασε είχε για άλλη μια χρονιά πρεμιέρα στο Υton και έτσι προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή Ελένη του του Mega, κάνοντας και αποκαλύψεις για τη ζωή του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, εμφανώς ανανεωμένος και σε πολύ καλή διάθεση εξήγησε, πως ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του έχει να κάνει με τη μοναξιά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν αναφέρεται σε προσωπικές, φιλικές ή οικογενειακές σχέσεις (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τη σχέση του τραγουδιστή).

Η αποκάλυψη του Νίκου Βέρτη για τις σχέσεις του

«Παρακαλάμε να έχουμε άγχος απλά να μας βγαίνει στο δημιουργικό κομμάτι. Το μεγαλύτερο μου άγχος είναι να μην μείνω μόνος. Δεν μου αρέσει η μοναξιά», είπε ο Νίκος Βέρτης στην Ελένη του Mega.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της συντρόφου του, Εμμανουέλας

Μπορεί πολλά να έχουν ειπωθεί για την προσωπική ζωή του Νίκου Βέρτη, ωστόσο, κανείς δεν γνώριζε πως όχι μόνο έχει σχέση αλλά και είναι πολύ σοβαρή αφού μετράει 5 χρόνια. Ο τραγουδιστής θέλει να κρατάει τα προσωπικά του μόνο για τον ίδιο, αφού θέλει να τα προστατεύει από την έκθεση των media για αυτό και δεν είχε γίνει καμία σχέση του γνωστή - μέχρι σήμερα!

Με την αγαπημένη του λοιπόν (δείτε φωτογραφίες της εδώ) είναι μαζί 5 χρόνια και πολύ ευτυχισμένοι. Βρίσκεται δίπλα του συνεχώς, ωστόσο διακριτικά για να μην μαθευτεί ο έρωτας τους.

Λίγο μετά την αποκάλυψη της σχέσης του, ο Νίκος Βέρτης εντοπίστηκε από τον φακό του Mykonoslive.tv να απολαμβάνει τις βουτιές του σε κοσμική παραλία του νησιού.

Στο νησί των ανέμων βρέθηκε για την συναυλία που πραγματοποίησε και έτσι συνδύασε δουλειά και χαλάρωση.