Θύελλα αντιδράσεων κατά της Ναταλίας Γερμανού - «Με μαλώνουν εδώ κάτι κυρίες γιατί...»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ναταλία Γερμανού προσπαθεί πάντοτε μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα Δε Γίνεται στο κανάλι του ALPHA να παρουσιάζει θέματα που αφορούν την ελληνική κοινωνία και συνήθως δεν τους δίνεται η βαρύτητα και η σημασία που τους αξίζει (δείτε εδώ το σχόλιό της για την Κιβωτό του Κόσμου).

Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή 20/11 παρουσίασε στο κοινό της μία συνέντευξη από μία γυναίκα της οποίας ο γιος της είναι ένας τρανς έφηβος, η οποία ωστόσο ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter από ανθρώπους που δεν κατανοούν αυτά τα θέματα και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει αυτή τη κατηγορία ανθρώπων.

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού στα αρνητικά σχόλια για την εκπομπή της

Έτσι, μετά το τέλος της εκπομπής, αφού η ίδια παρατήρησε τα αρνητικά σχόλια για την θεματολογία της, εντόπισε και δύο χρήστες οι οποίοι θέλησαν να δουν πως είναι και αν αισθάνεται ενοχλημένη γι' αυτό.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, απάντησε πως ακόμη κι αν μερικοί δεν συμφωνούν με αυτές τις επιλογές, εκείνη θα συνεχίσει να ασχολείται με τέτοιου είδους ζητήματα, παραβλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης που μπορεί να πέφτουν λόγω αυτού.

Η Ναταλία Γερμανού από το 2018 μέχρι και σήμερα 2022, παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Παρόλο που έχει αλλάξει κατά καιρούς ορισμένους συνεργάτες, αυτό δεν έχει επηρεάσει τα νούμερα τηλεθέασης.

Τι έκανε χθες 20/11 σε τηλεθέαση, λοιπόν, στον ALPHA

Σύμφωνα με τον γενικό πίνακα τηλεθέασης, η εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, σημείωσε 17,4% βγαίνοντας πρώτη στην μεσημεριανή ζώνη. Στη συνέχεια ακολούθησε η ελληνική ταινία του STAR, Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες με 12,5%.

Βέβαια, να σημειωθεί πως απέναντι της η Ναταλία Γερμανού, δεν έχει καθόλου ανταγωνισμό.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΣΚΑΙ: Γεια Σου 3,5
  • STAR: Dot 6,0
  • STAR: Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες 12,5
  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 17,4
  • MEGA: Fishy 7,5
  • EΡΤ: Δυο στη 1 1,7

Τα τέταρτα της εκπομπής του ALPHA: 17.8 - 19.9 - 20.1 - 21.6 - 19.6 - 19.8 - 16.6 - 19.8 - 15.1 - 13.4 - 12.5 - 12.4

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.