«Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη...» - Η ανακοίνωση του καναλιού μετά την θύελλα αντιδράσεων για το Μουντιάλ 2022

Όλα για τους φαν του ποδοσφαίρου!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Facebook / ANT1
Facebook / ANT1

Την Κυριακή 20/11 το Μουντιάλ 2022 ξεκίνησε και η προβολή του έγινε μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 και την συνδρομητική του πλατφόρμα ΑΝΤ1+ (δείτε εδώ την εντυπωσιακή έναρξη). Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αγγλίας με το Ιράν, το site έπεσε.

Έτσι, την Δευτέρα 21/11 το κανάλι θέλησε να απολογηθεί γι' αυτό το γεγονός και προέβη σε μία ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη από όλους τους φαν του ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Η ομάδα του ΑΝΤ1+ ζητά συγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε στους συνδρομητές της και εργάζεται πυρετωδώς για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος.

Για να μην χάσουν λεπτό οι συνδρομητές από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη, ο ΑΝΤ1 TV αποφάσισε να αλλάξει τη ροή του προγράμματός του και να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα Σενεγάλη – Ολλανδία (18:00) μέσα από την συχνότητά του, αλλά και μέσα από το antenna.gr.

Η μεγάλη γιορτή του Μουντιάλ συνεχίζεται σε ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+. Μείνετε συντονισμένοι.

ANT1+
Facebook / ANT1+

Οι αντιδράσεις στο twitter για το Μουντιάλ και το πρόβλημα στην πλατφόρμα

Η μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, το Μουντιάλ 2022 ξεκίνησε την Κυριακή 20/11 με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν για πρώτη φορά τους συγκεκριμένους αγώνες Νοέμβριο μήνα (δείτε εδώ πόση τηλεθέαση έκανε χθες).

Είναι γνωστό, πως ο ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1+ με ένα αντίτιμο θα προβάλλουν τους αγώνες αλλάζοντας έτσι το κανάλι μεγάλο μέρος του προγραμματισμού, επενδύοντας στο ποδόσφαιρο. Και εκεί, που οι ποδοσφαιρόφιλοι είχαν αποθεώσει τον σταθμό, τη Δευτέρα 21/11 έγινε ο κακός χαμός από αρνητικά σχόλια στο twitter, καθώς κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Ιράν, το site έπεσε.