Τζένη Μπότση: Στιγμές ευτυχίας για την ηθοποιό - Η φαντασμαγορική τούρτα για τα τρίτα γενέθλια της κόρης της

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Τζένη Μπότση
Instagram / Τζένη Μπότση

Η Τζένη Μπότση τα τελευταία χρόνια ζει μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα, καθώς έχει γίνει μαμά και όλα γυρίζουν γύρω από το παιδί της (δείτε εδώ τις τρεις γενιές της οικογένειάς της). Πέρασαν, μάλιστα, τρία ολόκληρα χρόνια από τότε που ήρθε στη ζωή η κόρη της και η ίδια θέλησε να το γιορτάσει ετοιμάζοντας ένα πάρτι.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε σε όλους την τούρτα που διάλεξε για την Αλίκη της, η οποία είχε θέμα την ταινία «Frozen». Το πάρτι πραγματοποιήθηκε σε παιδότοπο, όπου φίλοι και συγγενείς της ηθοποιού έδωσαν το παρόν για να γιορτάσουν μαζί της.

Η τούρτα γενεθλίων της τριών ετών κόρης της Τζένης Μπότση

Τζένη Μπότση κόρη

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα κόκκινα και χρυσά στολίδια που στόλισε μαζί με το παιδί της

Καθώς πλησιάζουν στα Χριστούγεννα, πολλοί έλληνες celebrities ξεκίνησαν να στολίζουν για τις γιορτές από αρχές Νοέμβρη. Μεταξύ αυτών, η Δούκισσα Νομικού, (Δείτε εδώ το πελώριο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Δούκισσας Νομικού), και η Χριστίνα Κοντοβά (Δείτε εδώ το γεμάτο λαμπιόνια χριστουγεννιάτικο δέντρο της Χριστίνα Κοντοβά που στόλισε με την κόρη της Ada)αλλά και η Τζένη Μπότση.

Το στόλισμα του δέντρου προσδίδει εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι και αν υπάρχουν παιδιά η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη ειδικά αν είναι μικρά. Η κόρη λοιπόν της Τζένης Μπότση, ήθελε πολύ να στολίσουν το δέντρο νωρίς και είπε μάλιστα στη μαμά της ότι θα το έκανε μόνη της. Είχε όμως ακόμα ένα λόγο: να καταπλήξει τον μπαμπά της.

«Μαμά θα το στολίσω μόνη μου το δέντρο μου, μην αγχώνεσαι...Και μετά θα το δει ο μπαμπάς και θα τρελαθεί!!!

Το΄πε και το ΄κανε

( Μα μην αγχώνεσαι)», σχολίασε η ηθοποιός δημοσιεύοντας φωτογραφία της Αλίκης κατά τη διάρκεια του στολισμού.

Η κόρη της Τζένης Μπότση