Η Βίσση έχει τη Σοφία και ο Καρβέλας άλλα δύο παιδιά - Η οικογενειακή φωτογραφία με τους 3 τους

Έχουν μεγάλη αδυναμία στην κόρη τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Βίσση μπορεί να αφιέρωσε τη ζωή της στο τραγούδι και στην αξεπέραστη καριέρα, που έχει κάνει σε κάθε περίπτωση όμως η ύπαρξη της κόρης της στη ζωή της, δίνει άλλο νόημα σε όσα κάνει.

Είναι γνωστό, πως είναι η μοναχοκόρη της με τον Νίκο Καρβέλα, καθώς εκείνος έχει έναν γιο με την Αννίτα Πάνια και πρόσφατα έκανε άλλο ένα παιδί (δείτε εδώ την έξοδο του, με τη νέα του σύντροφο).

Η οικογενειακή φωτογραφία με τον Νίκο Καρβέλα, την Άννα Βίσση και την κόρη τους Σοφία

Οι σχέσεις ωστόσο με τις πρώην συζύγους του είναι άψογες και ειδικά με τη Βίσση, καθώς η αγάπη για τη Σοφία και τη μουσική θα τους ενώνει για πάντα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τη φωτογραφία, που δημοσίευσε η τραγουδίστρια την Κυριακή 20/11 με τους 3 τους σε μια οικογενειακή στιγμή!

Οικογένεια Καρβέλα
annavissi_official - instagram

Η εξομολόγηση της Καρβέλα για τα παιδικά της χρόνια 3

Η Σοφία Καρβέλα, κατά την επιστροφή της στη Νέα Υόρκη αντιμετώπισε μερικά προβλήματα που της έριξαν την ψυχολογία στα τάρταρα, όμως απ' ότι φαίνεται κατάφερε να συνέλθει και να βρει τον παλιό καλό εαυτό της. Είναι γεγονός πως της αρέσει να κάνει χιούμορ με την κάθε ευκαιρία, ενώ πολύ συχνά σχολιάσει διάφορα πράγματα που της κάνουν εντύπωση και περνάει το δικό της μήνυμα μέσα από αυτό.

Έτσι, την Παρασκευή 19/8, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ατάκα που τη άρεσε, σχετικά με την συμπεριφορά των ανθρώπων και έπειτα έδωσε την δική της οπτική με τον δικό της ευχάριστο και αστείο τρόπο.

«Αποφάσισε πώς θα συμπεριφερόταν ο άνθρωπος που θέλεις να γίνει και μετά συμπεριφέρσου με αυτόν τον τρόπο. Ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο», έγραψε η ατάκα που εντόπισε στο διαδίκτυο.

Και απάντησε: «Σε πολύ μικρή ηλικία, αποφάσισα ότι ήταν καταπληκτική ιδέα να συμπεριφέρομαι σαν ένας cool μ*****ς («cool d*ck»). Σκέφτηκα ότι οι καλοί άνθρωποι την πατάνε περισσότερο από τους όχι καλούς ανθρώπους. Και πιστέψτε με Mel και Tom (σ.σ. οι άνθρωποι στο αρχικό quote), επιμένω σε αυτό ακόμα κι όταν είναι πάρα πολύ δύσκολο».

Σοφία Καρβέλα