Δύσκολες ώρες για τον Ηλία Μαμαλάκη την ημέρα των γενεθλίων του - Ποια είναι η κατάστασή του

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγες ημέρες ο Ηλίας Μαμαλάκης βρισκόταν στο νοσοκομείο της Λευκωσίας στην Κύπρο και συγκεκριμένα παρέμεινε στην εντατική (δείτε εδώ τον πραγματικό λόγο για την εισαγωγή του), ωστόσο την Δευτέρα 21/11 ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως η υγεία του βελτιώθηκε.

Έτσι, πήρε εξιτήριο. Όμως, παρόλο που θα έπρεπε να είναι μέρα χαράς για εκείνον, δεν είναι αρκετά χαρούμενος, διότι σήμερα είναι τα γενέθλιά του και αντί να έχει δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα, είναι ολομόναχος σε ένα ξενοδοχείο.

Τι συμβαίνει με την υγεία του Ηλία Μαμαλάκη

«Αλλιώς τα είχα σκεφθεί τα γενέθλια μου. Ποιο γιορτινά με κόσμο. Όχι σε αναμονή σε ένα ξενοδοχείο. Όμως λέω όμως. Αισθάνομαι τυχερός που τα γιορτάζω ζωντανός. Αργότερα η γιορτή. Να ξέρετε ότι χρωστάω τεράστια ευγνωμοσύνη στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας που σ ένα αγώνα ταχύτητας με κράτησαν στην ζωή. Όχι δεν ήταν τροφικό θέμα.

Αθώο το φαγητό. Άλλη φορά θα σας εξηγήσω την περίπλοκη. Περί τοξίνης πρόκειται. Να πλένετε συνεχώς τα χεράκια σας και να προσέχετε τι πιάνετε. Ελπίζω σε μερικές μέρες να ξαναβγώ δυνατός. Έχω δουλειές μεγάλες και σοβαρές. Σύντομα θα σας τα πω. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε στο προφίλ του.

Ηλίας Μαμαλάκης ανάρτηση
Facebook / Ηλίας Μαμαλάκης

Το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με την ανάρτησή του

Το απόγευμα της Τρίτης 15/11, έγινε γνωστό πως η υγεία του Ηλία Μαμαλάκη επιδεινώθηκε και έτσι οδηγήθηκε στην εντατική, όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Ωστόσο, νωρίς λίγες ώρες πριν ξημερώσει η Τετάρτη 16/11 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δείχνοντας σε όλους μερικά από τις γλυκές του δημιουργίες, με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρήσουν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Βλέποντας αυτά τα μηνύματα, ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει στο κοινό που τον παρακολουθεί πως ακόμα βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως τα social media είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να "σκοτώσει" τον χρόνο του.

«Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να' ναι», έγραφαν κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, με τον διάσημο σεφ να απαντά: «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν».

Ηλίας Μαμαλάκης ανάρτηση