Ηλίας Μαμαλάκης: Γιατί μπήκε στην εντατική - Τι συμβαίνει με την υγεία του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Ηλίας Μαμαλάκης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο της Λευκωσίας στην Κύπρο, καθώς το απόγευμα της Τρίτης 15/11 μπήκε εσπευσμένα στην εντατική. Πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο (δείτε εδώ ποια είναι η κατάστασή του), ωστόσο κανείς δεν γνώριζε μέχρι στιγμής ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που χρειάστηκε να γίνει εισαγωγή.

Ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα και στο πρόσφατο παρελθόν κόλλησε και κορωνοϊό, όμως ευτυχώς κατάφερε να επανέλθει γρήγορα, επιστρέφοντας στις δουλειές και τις υποχρεώσεις του.

Γιατί μπήκε στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Πρωινού του ΑΝΤ1, ο διάσημος σεφ έπαθε μία τροφική δηλητηρίαση την περασμένη Κυριακή, η οποία του προκάλεσε έντονα συμπτώματα και ως αποτέλεσμα οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε άμεσα να εισαχθεί στην εντατική. Από σήμερα, μάλιστα, η οικογένειά του θα μπορεί να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο.

Το μπέρδεμα που προέκυψε λόγω της ανάρτησής του

Το απόγευμα της Τρίτης 15/11, έγινε γνωστό πως η υγεία του Ηλία Μαμαλάκη επιδεινώθηκε και έτσι οδηγήθηκε στην εντατική, όπως αναφέρθηκε ήδη. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν ξημερώσει η Τετάρτη 16/11 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δείχνοντας σε όλους μερικά από τις γλυκές του δημιουργίες, με αποτέλεσμα πολλοί να θεωρήσουν πως έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Βλέποντας αυτά τα μηνύματα, ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει στο κοινό που τον παρακολουθεί πως ακόμα βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, όμως τα social media είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να "σκοτώσει" τον χρόνο του.

«Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να' ναι», έγραφαν κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, με τον διάσημο σεφ να απαντά: «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν».

Ηλίας Μαμαλάκης ανάρτηση