«Μετά την απώλεια του μπαμπά μου...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

Πέρασε πολύ δύσκολα το τελευταίο διάστημα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Παρασκευή Κερασιώτη, η κοπέλα που εντυπωσίασε κοινό και κριτική επιτροπή κατά τη διάρκεια του GNTM, λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, έχασε τον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ξαφνικά.

Το γεγονός αυτό την "έριξε" πολύ ψυχολογικά και παρά την εγκυμοσύνη που της άλλαξε τη ζωή, δεν μπόρεσε να συνέλθει. Μάλιστα, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε πως η ψυχολογική της κατάσταση την επηρέασε πολύ και σωματικά και τώρα είναι που αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει ξανά τον εαυτό της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη

«Μετά την απώλεια του μπαμπά μου, πέρασα και περνάω δύσκολα ψυχολογικά και σωματικά. Ένας από τους ανθρώπους που με βοήθησε και με βοηθάει να επανέλθω σωματικά, εκεί που θέλω εγώ και που μου μαθαίνει να μην τα παρατάω τόσο εύκολα o @coachzarou τον ευχαριστώ είναι λίγο. Όλοι έχουμε δυσκολίες, μην τις αφήνετε να σας κερδίζουν», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Παρασκευή Κερασιώτη ανάρτηση
Instagram / Παρασκευή Κερασιώτη

«Έκλαψα, λύγισα, σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα»

Πριν από λίγο καιρό η Παρασκευή Κερασιώτη ήρθε αντιμέτωπη με ένα τραγικό περιστατικό το οποίο την "τσάκισε" ψυχολογικά καθώς έχασε το μεγαλύτερό της στήριγμα όπου ήταν ο αγαπημένος της πατέρας, όπως αναφέρθηκε παραπάνω.

Το γνωστό μοντέλο το οποίο έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της στο GNTM όπου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις τόσο των κριτών όσο και των τηλεθεατών παραμένει αρκετά ενεργό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε αυτή τη φορά για την ψυχολογία της αλλά και την δύσκολη περίοδο που εξακολουθεί να βιώνει μέσα από ένα Q&A που έκανε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πιο συγκεκριμένα, η Παρασκευή Κερασιώτη ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Όπως έχω ξαναπεί, είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα πολλές φορές σκέφτηκα να τα παρατήσω όλα, πολλές φορές, έκλαψα, πολλές φορές λύγισα, ευτυχώς έχω την οικογένειά μου που με στηρίζει και έναν άγγελο που με προστατεύει από ψηλά και έτσι χαμογελάω ξανά και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη».

Η ανάρτηση της Παρασκευής Κερασιώτη