Της άλλαξε ολόκληρη η ψυχολογία μετά από αυτό - Το άγνωστο περιστατικό της Μαρίας Ηλιάκη στους δρόμους της Αθήνας

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη διαθέτει έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram και μέσα από αυτόν μοιράζεται την καθημερινότητά της με το σύντροφο και το παιδί της (δείτε εδώ τι ετοιμάζει στην τηλεόραση). Έτσι, την Δευτέρα 21/11 έκανε γνωστό μέσα από το προφίλ της ένα περιστατικό που της άλλαξε την ψυχολογία.

Την ώρα που βρισκόταν στους δρόμους της Αθήνας με το αμάξι της, η κίνηση που έκανε μία κοπέλα που πέρασε από μπροστά της, την έκανε να χαμογελάσει και θέλησε να την ευχαριστήσει γι' αυτό δημόσια.

Το περιστατικό της Μαρίας Ηλιάκη στους δρόμους της Αθήνας

«Λοιπόν, θέλω να σας πω ότι εκτός του ότι είναι πολύ μεγάλη γιορτή σήμερα – χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, την αγαπώ πολύ αυτή τη γιορτή – είχα πάρα πολύ δύσκολη μέρα. Βλέπετε και το μάτι. Να σας πω τι μου έφτιαξε τη διάθεση; Μια κοπέλα στη διάβαση εδώ στη Νέα Σμύρνη.

Εγώ γενικά στους δρόμους, αφήνω και περνάνε και σε στοπ, και διαβάσεις.. Είμαι κουλ στο δρόμο, προσπαθώ να μην έχω πολλά νεύρα και να δίνω γενικώς προτεραιότητα στον κόσμο, ειδικά στους πεζούς. Αυτό μου έχει μείνει από την Ελβετία. Όπου βλέπω διάβαση σταματάω. Φυσικά το 90% δε σκάει ποτέ ούτε ένα χαμόγελο, ούτε ένα ευχαριστώ, τίποτα. Σήμερα, μια κοπέλα σε μια διάβαση, μια μελαχρινή… μου έσκασε ένα χαμόγελο… Μου έφτιαξε το βράδυ. Σε ευχαριστώ όποια κι αν είσαι», ανέφερε.

Νέα αρχή για τον πατέρα του παιδιού της

Το τρυφερό ειδύλλιο της Μαρίας Ηλιάκη και του Στέλιου Μανουσάκη ξεκίνησε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, αν και δεν πρωτογνωρίστηκαν τότε. Η παρουσιάστρια έχοντας βγει από μια σχέση που είχε δει το φως της δημοσιότητας ήταν χαλαρή και ανοιχτή σε ότι καλό έρθει στην ζωή της και ο πετυχημένος γυναικολόγος δεν άργησε να φανεί!

Γυρνώντας από την Ελβετία, όπου ήταν και η βάση του, για τις καλοκαιρινές του διακοπές ξανασυναντήθηκε με την Μαρία και κάπως έτσι έγιναν όλα. Κεραυνοβόλος έρωτας, τόσο κεραυνοβόλος που και οι δυο ήταν συνέχεια με μια βαλίτσα στο χέρι και είχαν κάνει το Ελβετία - Ελλάδα, Κερατσίνι - Πειραιάς!

Όταν η Μαρία όμως έμεινε έγκυος γέμισε τις βαλίτσες της κι έφυγε οριστικά για Ελβετία. Από τότε άρχισε να χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο τα social media για να έχει επαφή με τους ανθρώπους που την στήριξαν τόσα χρόνια και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπαθούσε με τις αναρτήσεις της να περάσει διάφορα κοινωνικά μηνύματα (δείτε εδώ ένα που είχε αγγίξει πολλές ανθρώπινες ψυχές).

Η μοίρα βέβαια, την έφερε ξανά, στην Ελλάδα για την συνεργασία της με το Mega και την εκπομπή Τι λες τώρα! αλλά... όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν!

Όπως φαίνεται, όμως, η ζωή επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και πριν από λίγες ώρες ο σύζυγός της, Στέλιος Μανουσάκης, αποκάλυψε πως επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την επαγγελματική επιστροφή στην πατρίδα μου και συγκεκριμένα στην Αθήνα! Μετά από 18 χρόνια σπουδών, εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης στην Γερμανία, Σλοβακία και την Ελβετία, αυτός ο κύκλος μιας προσπάθειας γεμάτη από δυσκολίες αλλά και αξέχαστες στιγμές, έφτασε στο τέλος του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον εξαίρετο άνθρωπο και συνάδελφο, Dr. Ιωάννη Βασιλόπουλο που με υποδέχτηκε σαν συνεργάτη στον χώρο του ιατρείου του, στην Λεωφόρο Κηφισίας 22 στο Μαρούσι, όπου πλέον συστεγαζόμαστε! ΥΓ: Στο προφίλ μου δεν θα βλέπετε συχνά ιατρικές αναρτήσεις ή συμβουλές. Την ιατρική την εξασκώ πάντα κοιτώντας την ασθενή μου στα μάτια με σεβασμό και ειλικρίνεια» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στέλιος Μανουσάκης.

Κάτω από την ανάρτηση αυτή, έσπευσε να σχολιάσει η Μαρία Ηλιάκη γράφοντας, “Σ’ αγαπώ” με τον ίδιο να απαντά, “Κι εγώ”.

Το σχόλιο της Μαρίας Ηλιάκη