Έχουν χωρίσει αθόρυβα εδώ και 2 μήνες - Οριστικό τέλος στη σχέση πολύ αγαπημένου ζευγαριού

Τα επαγγελματικά τους έφερε το χωρισμό...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχουν χωρίσει αθόρυβα εδώ και 2 μήνες - Οριστικό τέλος στη σχέση πολύ αγαπημένου ζευγαριού

Μπορεί για 2 χρόνια να ήταν από τα από αγαπημένα ζευγάρια, ωστόσο, τελικά έφτασε το τέλος στη σχέση τους εντελώς ξαφνικά. Παλαιότερα διέψευδαν τις φήμες περί οριστικούς τέλους, ωστόσο, όπως φαίνεται, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε οριστικά

Ο λόγος για την Κένταλ Τζένερ (δείτε ποια λένε ότι είναι η σωσία της στην Ελλάδα) και τον σύντροφό της Ντέβιν Μπούκερ που προσπαθούσαν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί οι αδερφές της να μην κρύβονται από τα media, η ίδια όμως τα αποφεύγει όσο περισσότερο μπορεί, παρόλο που η ζωή τους είναι σήριαλ.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα χώρισαν αθόρυβα πριν ένα μήνα μετά από 2 χρόνια σχέσης. Οι δυο τους πήραν την απόφαση να τερματίσουν τη σχέση τους λόγω των απαιτητικών επαγγελματικών προγραμμάτων τους.

«Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και εύχονται μόνο το καλύτερο» αναφέρει πηγή για τον χωρισμό τους στο people.

kendall jenner χωρισμός
Instagram/dbook - kendalljenner

Λίγα λόγια για το μοντέλο

Η Κένταλ Νικόλ Τζένερ (Kendall Nicole Jenner, 3 Νοεμβρίου 1995) είναι Αμερικανίδα μοντέλο και τηλεοπτική προσωπικότητα, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι "Keeping Up with the Kardashians" αφού είναι μέλος της γνωστής οικογένειας των Καρτασιάνς(20 σεζόνς).

Σαν μοντέλο έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες μόδας του κόσμου, φορώντας ρούχα μεγάλων σχεδιαστών της Νέας Υόρκης (New York Fashion Week) , του Μιλάνου και του Παρισιού.

Επίσης έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα περιοδικών μόδας (Vogue, Teen Vogue, Harper's Bazzar, GQ και άλλα πολλά), έχει περπατήσει σε σόου μόδας της Victoria’s Secret και ενεργεί ως πρεσβευτής της μάρκας καλλυντικών Estée Lauder σε διαφημιστικές καμπάνιες.