Ξανά μαζί δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά μαζί δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Η Kendall Jenner και ο Devin Booker αποφάσισαν να ξεκινήσουν μία κοινή περιπέτεια αγάπης κατά τον Απρίλιο του 2020. Αρχικά, προσπαθούσαν να μείνουν μακριά από τα φωτογραφικά φλας των ρεπόρτερ, ωστόσο εντοπίστηκαν την ώρα που οδηγούσαν μαζί στην Αριζόνα και έκτοτε οι φήμες φούντωσαν για τα καλά. Οι πληροφορίες, όμως, τους θέλουν να είναι ζευγάρι από τον Ιούλιο εκείνου του έτους.

Τα πράγματα έγιναν επίσημα τον Φεβρουάριο του 2021, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όπου το μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφίας τους την ώρα που γελούσαν ξαπλωμένοι στον πάγκο της κουζίνας, αλλά τον Μάιο του 2022 η ιστορία τους έλαβε τέλος.

Ξανά μαζί η Kendall Jenner και ο Devin Booker

Δύο μήνες αργότερα, εντοπίστηκαν σε γάμο φιλικού ζευγαριού μαζί, διατηρώντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ τους, ενώ η ίδια ανέβασε ένα στόρι στο προφίλ της όπου στεκόταν μπροστά από έναν άνδρα στην αγκαλιά του, χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους. Το δαχτυλίδι που φορούσε το αγόρι πρόδοσε την ταυτότητά του, καθώς ο Devin το φοράει σε κάθε του εμφάνιση. Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως είναι ξανά μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

«Η Kendall και ο Devin βρέθηκαν σε δύσκολη θέση πρόσφατα και έχουν χωρίσει εδώ και περίπου μιάμιση εβδομάδα. Το ζευγάρι πέρασε πολύ ωραία μαζί στην Ιταλία κατά τη διάρκεια των γαμήλιων εκδηλώσεων της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, αλλά μόλις επέστρεψαν, άρχισαν να νιώθουν ότι έχουν πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και σκέψης», ανέφερε η πηγή.

Kendall Jenner

Το viral video του μοντέλου από τον γάμο της Kourtney Kardashian που «έριξε» το διαδίκτυο

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε ο γάμος ανάμεσα στην Kourtney Kardashian και τον σύντροφό της, Travis Barker, οι δυο τους παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στο κάστρο Castello Brown στο Πορτοφίνο της Ιταλίας και οι εικόνες από την τελετή έκαναν τον γύρο του κόσμου.

Εκεί παρευρέθηκε όλη η οικογένεια Kardashian, ενώ τα βλέμματα τράβηξαν για ακόμα μία φορά, οι μικρότερες αδερφές, Kendall και Kylie.

Η Kylie τράβηξε ένα βίντεο από την αδερφή της Kendall την ώρα που προσπαθούν να ανέβουν τα σκαλιά για να φτάσουν στον ιερό ναό.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media φαίνεται το μοντέλο να δυσκολεύεται να ανέβει τις σκάλες με το στενό Dolce & Gabbana φόρεμα που επέλεξε για τον γάμο της αδερφής της.

Μάλιστα ακούγεται να λέει: «Σκ…, αυτές οι σκάλες είναι μια τρέλα», ενώ η Kylie γέλαγε.