''Έσκασε'' πριν από λίγο - Εξελίξεις με τη υγεία του Κώστα Τσουρού

Βρίσκεται εκτός Mega Καλημέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πάνελ του Mega Καλημέρα φαίνεται, πως έχει έρθει αντιμέτωπο ξανά με κρούσματα κορωνοϊου, καθώς η πρώτη απώλεια από την ομάδα όσα να ναι κοστίζει.

Η Ελεονώρα Μελέτη λοιπόν, καλείται να βγει στον αέρα με το Mega χωρίς τον Κώστα Τσουρό, ο οποίος είναι στο σπίτι του σε καραντίνα, αφού κόλλησε covid-19. Την Τρίτη 21/11 ωστόσο έκανε ζωντανή σύνδεση με την ομάδα του και εξήγησε πως είναι για την ώρα η υγεία του.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Κώστα Τσουρού

«Τώρα είμαι πολύ καλά, έχει περάσει ευτυχώς. Τις τρεις πρώτες μέρες το πέρασα δύσκολα. Είχα 39 πυρετό, είχα ρίγη πονοκέφαλο, πόνο στα κόκαλα, δεν έχω παράπονο, ότι υπήρχε σε σύμπτωμα το είχα. Το σπαστικό είναι η καραντίνα, μου έχουν σπάσει τα νεύρα μέσα στο σπίτι, αλλά πρέπει να κάνω υπομονή», είπε ο Κώστας Τσουρός στο Mega Kαλημέρα.

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για μία ακόμα απουσία συνεργάτη της

Με μια ηχηρή απουσία ξεκίνησε η εβδομάδα για την εκπομπή Mega Καλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε το πρόσωπο που δυστυχώς σήμερα Δευτέρα 21/11, δεν βρίσκεται στο πλατό και θα αργήσει να επιστρέψει.

Οι ιώσεις έχουν "θερίσει" τους συνεργάτες της οι οποίοι βρίσκονται στα σπίτια τους άρρωστοι.

«Αυτή η εκπομπή κάθε μέρα σας έχει και μια έκπληξη. Είναι το Mega Καλημέρα απλά είναι λίγο αποδομημένο. Μας έχουν θερίσει η ιώσεις των τελευταίων εβδομάδων και ένας ένας, πέφτει το φρούριο, χάνεται. Μετά τον Κώστα Τσουρό, λείπει και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος να του ευχηθούμε περαστικά», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Απ’ ότι μαθαίνω ο Κώστας είναι καλύτερα και σύντομα θα βρίσκεται κοντά μας, το ίδιο ευχόμαστε και για τον Βασίλη ο οποίος αρρώστησε δύο μέρες μετά, οπότε θα αργήσει λίγο. Είστε οι φίλοι που μας στηρίζετε κάθε φορά που έχουμε ανάγκη και σας ευχαριστούμε πολύ», είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την Φλορίντα Πετρουτσέλι και τον Γιώργο Κρικοριάν οι οποίοι βρέθηκαν στο πλατό.