Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Πατήρ Αντώνιου: «Δεν είναι ο Χριστός να του...»

«Θα πω κάτι χοντρό τώρα...»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Κόλαφος ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Πατήρ Αντώνιου: «Δεν είναι ο Χριστός να του...»

Το πρωί της Τρίτης 22/11, ο Γιώργος Λιάγκας απευθύνθηκε στον Πατήρ Αντώνιο (δείτε εδώ τι είπαν τα αδέλφια του) μέσα από την εκπομπή του «Το πρωινό» του ΑΝΤ1, διότι όπως έχει ξαναπεί ο παρουσιαστής δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, παρόλο που στο παρελθόν, είχαν περισσότερη επικοινωνία για ζητήματα της Κιβωτού του Κόσμου.

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Πατήρ Αντώνιο

«Ρωτάω εδώ τον πατέρα Αντώνιο που από χθες του διατυπώνω ερωτήσεις, δεν με έχει πάρει κανένα τηλέφωνο. Είπαμε, παλιά οι επικοινωνίες ήταν συχνές όταν υπήρχε ανάγκη και υπήρχε και ο λόγος του IBAN. Τώρα έχει κοπεί ο δίαυλος επικοινωνίας, τι να κάνουμε τώρα;», είπε αρχικά.

Είπε στη συνέχεια: «Και παλιά όταν πήγαινα εγώ και παρουσίαζα εκεί τις εκδηλώσεις ήμουν καλός, τώρα δεν ξέρει το κινητό μου. Δεν πειράζει, καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω, αντιλαμβάνομαι».

«Θα πω κάτι χοντρό τώρα… Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι ο Χριστός να του πλένουν τα πόδια. Δηλαδή ότι κάναμε μία θεάρεστη πράξη και φοράμε και ένα ράσο δεν μας κάνει τον Χριστό και τον Θεό και τους Αγίους όλους. Θα έπρεπε να είναι άμεμπτος. Άμεμπτος σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να αφήνει άλλο παιδί να βλέπει ότι κάποιο άλλο παιδί έχει την οικειότητα να του κάνει μασάζ. Το μασάζ σημαίνει και σωματική επαφή. Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρχαν τα γιουσουφάκια», συνέχισε.

Η αποκάλυψη του για την Κιβωτό

Το πρωί της Δευτέρας 21/11, ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε φυσικά τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες ενώ μάλιστα προχώρησε σε μία αποκάλυψη που ακούγεται για πρώτη φορά.

«Έπιασε τα γεννητικά του όργανα μέσα στο μπάνιο, ωραίο το βραδινό μπάνιο; Τι δουλειά έχει ένα κορυφαίο στέλεχος μίας τέτοιας δομής να πάει για βραδινό μπάνιο; Τι είναι; Εκδρομή πενταήμερη; Τι πράγματα είναι αυτά;

Θα πω και κάτι ακόμα, για να το καταλάβετε. Το κορυφαίο στέλεχος με τον νυν 19χρονο καταγγέλλεται ότι είχε σεξουαλική επαφή. Δεν μιλάμε για ασέλγεια. Η ασέλγεια είναι «πιάνω τα γεννητικά όργανα στο μαγιό», υπάρχει κατάθεση που μιλάει για σεξουαλική επαφή. Ξεκάθαρα.

Να το πω για πρώτη φορά, σεξουαλική επαφή του κορυφαίου στελέχους της δομής με τον νυν 19χρονο, τότε ανήλικο. Όταν έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή με ανήλικο… Και μην ξεκινήσουμε, αν φτάσουμε στη Δικαιοσύνη, αν υπήρχε ή όχι συναίνεση… Ήταν 15,5 ετών -16 χρονών, μην πω τώρα σε ποιον αναφέρομαι…», είπε ο παρουσιαστής.