«Στην τηλεόραση γίνονται...» - Το "καρφί" της Ελεονώρας Μελέτη για την συνάντηση Καινούργιου με Τσιμτσιλή και Σκορδά

«Δεν είναι όλα ρόδινα, όπως θέλουν να φαίνονται»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στην τηλεόραση γίνονται...» - Το

Η εκπομπή Mega Καλημέρα, σχολίασε το πάρτι της Ζήνας Κουτσελίνη για τα 30 χρόνια στην τηλεόραση και από το βλέμμα της Ελεονώρας Μελέτη δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη η συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου οι οποίες έκαναν και από κοινού δηλώσεις στις κάμερες.

Αφορμή επίσης στάθηκαν οι δηλώσεις τη Μαρίνας Λαμπροπούλου για τα μαλλιοτραβήγματα στα παρασκήνια του «3, 2, 1 Antenna», με την παρουσιάστρια του Mega να σχολιάζει πως η φιλία είναι ιερό πράγματα και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει υπόβαθρο.

Τα σχόλια της Μελέτη στο Mega Καλημέρα για τη συνάντηση της και τις δηλώσεις τους

«Επιτέλους και κάποια που βγήκε και είπε την αλήθεια στην τηλεόραση για τα μαλλιοτραβήγματα. Πολλή αγάπη έχει πέσει» σχολίασε με νόημα η Ελεονώρα Μελέτη.

«Έχω μία πολύ συγκεκριμένη άποψη για τη φιλία. Η φιλία είναι ιερό πράγμα και φίλοι είναι οι άνθρωποι που έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα συναισθήματα δίπλα σου. Θέλει χρόνο. Εδώ σε έναν χώρο που εστιάζει πολύ στην επιφάνεια, στο γρήγορο και αναλώσιμο, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ένα υπόβαθρο. Ο άνθρωπός σου δεν θα βρεθεί εδώ. Ο άνθρωπος που ξέρεις ότι θα σου απλώσει ένα χέρι βοηθείας και θα τον ακούσεις και θα σε ακούσει» ανέφερε στη συνέχεια.

«Δεν είναι όλα ρόδινα, όπως θέλουν να φαίνονται. Κι εγώ τώρα που είδα και τις τρεις κυρίες, δε μπορώ να φανταστώ ότι είναι όλα ρόδινα, ότι στέλνουν τώρα η μία στην άλλη μηνύματα…» σχολίασε η Άννα Ζηρδέλη.

«Υπάρχουν κι εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, εγώ τη Φλορίντα στον χώρο τη γνώρισα και είναι και κουμπάρα μου αλλά μιλούσαμε την ίδια γλώσσα και είναι μία στα πόσα άτομα. Θεωρώ ότι στην τηλεόραση περισσότερο γίνονται δημόσιες σχέσεις κι όχι βαθιές, ουσιαστικές σχέσεις ζωής» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Αυτές είναι οι δηλώσεις της Λαμπροπούλου που έφεραν το ξέσπασμα

«Λείπω από την τηλεόραση για τον λόγο ότι οι προτάσεις που μου έκαναν δεν ήταν κάτι που με συγκίνησε. Δεν με ενδιαφέρει να βρίσκομαι μόνο για να βρίσκομαι» δηλώνει η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Κρατάει η ίδια επαφές με τις άλλες συμπαρουσιάστριες της εκπομπής;: «Όχι, καμία σχέση. Η μόνη που έκανα παρέα τότε ήταν η Άννα-Μαρία (Λογοθέτη). Μαλλιοτραβιόντουσαν εκεί μέσα. Κάποια στιγμή που πήγα να μιλήσω, γιατί ήταν η σειρά μου να παρουσιάσω, κάποια νύχια ένιωσα να μπαίνουν δυνατά στο δέρμα μου και έχασα τη σειρά μου».