Κοστολογήθηκε 500.000 ευρώ: Οι αλλαγές που κάνει η Ιωάννα Τούνη στο σπίτι που αγόρασε στην Θεσσαλονίκη

Η εγκυμονούσα δημιουργεί τον χώρο των ονείρων της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κοστολογήθηκε 500.000 ευρώ: Οι αλλαγές που κάνει η Ιωάννα Τούνη στο σπίτι που αγόρασε στην Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Τούνη πριν από λίγα χρόνια έκανε την αγορά της ζωής της: Η αγαπημένη influencer αγόρασε ένα διαμέρισμα σε ένα νεοκλασσικό και πανέμορφο κτίριο, χτισμένο το 1954 το οποίο φυσικά είναι κόσμημα.

Το εν λόγω διαμέρισμα του 4ου ορόφου, βρισκόταν τότε στην αγορά προς πώληση, πάνω από δύο χρόνια, ενώ σε αγγελία που υπήρχε στο διαδίκτυο από διάφορα μεσιτικά γραφεία για το ακίνητο παρά το γεγονός ότι εσωτερικά το σπίτι έχρηζε ανακαίνισης, η τιμή της πώλησης ήταν αρκετά υψηλή, αφού όπως προείπαμε η τοποθεσία και η αξία του ακινήτου είναι ανεπανάληπτη. 500.000 Ευρώ, για 170 τμ. με 4 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο, 1 wc και μοναδικές λεπτομέρειες νεοκλασσικής διακόσμησης στο εσωτερικό του.

Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, όμως γιατί όπως ενημερωθήκαμε η Ιωάννα, δεν το αγόρασε ολόκληρο.

Αγόρασε το μισό, από γνωστή εταιρεία που αναλαμβάνει τέτοιου είδους ακίνητα και χωρίζει πολύ μεγάλα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης σε 2 λειτουργικά νέα και ανακαινισμένα τμήματα. Δεν ξέρουμε αν για την αγορά του τελικά, έδωσε το ήμισι των 500.000 Ευρώ που ζητούνταν για ολόκληρο το διαμέρισμα ή η τιμή μετά από τόσο καιρό που ήταν προς πώληση, έπεσε. Ξέρουμε όμως σίγουρα πως για να κλείσει η αγορά μέσα στη συμφωνία ήταν το διαμέρισμα να της παραδοθεί ανακαινισμένο. Με το κλειδί στο χέρι δηλαδή. Όπως κι έγινε.

Ξενάγηση στο νέο σπίτι της Ιωάννας Τούνη

Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη προέβη σε κάποιες αλλαγές στον χώρο που έχει φτιάξει το insta spot της, όπως η ίδια ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι εργασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οπότε... αναμένουμε πως και πως το αποτέλεσμα!

Υπενθυμίζουμε ωστόσο, πως ξεκίνησε ταυτόχρονα και τις ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο, στο σπίτι όμως που διατηρεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στον Διόνυσο (δείτε εδώ φωτογραφίες από την κούνια του μικρού).