Μπέτυ Μαγγίρα: Τους άφησε όλους άφωνους στο πλατό του OPEN - Έκανε πασαρέλα φορώντας στα πόδια της...

Την αποθέωσαν όλοι

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Μπέτυ Μαγγίρα: Τους άφησε όλους άφωνους στο πλατό του OPEN - Έκανε πασαρέλα φορώντας στα πόδια της...

Η Μπέτυ Μαγγίρα για άλλη μια φορά στην εκπομπή της, «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» το πρωί της Τρίτης(22/11) αναφέρθηκε στο GNTM και όσα έδειξε το επεισόδιο της προηγούμενης μέρας. Έγινε λόγος για τις δοκιμασίες, τους τσακωμούς του σπιτιού (δείτε εδώ ποιες τσακώθηκαν), αλλά και για την αποχώρηση.

Έκανε και η Μπέτυ Μαγγίρα την δοκιμασία

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM, είδαμε τις διαγωνιζόμενες να κάνουν εξάσκηση στην ισορροπία τους χρησιμοποιώντας... αυγά δεμένα στα πόδια τους. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώης στο κανάλι του Open, δεν δίστασε να κάνει το ίδιο challenge. Έτσι, ζήτησε να της φέρουν αυγά για να τα σταθεροποιήσει στα πόδια και να διδάξει... πασαρέλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Μπέτυ Μαγγίρα ειναι 1,76 στο ύψος, πράγμα που σημαίνει πως είναι ελαφρώς δύσκολη η ισορροπία σε τακούνια. Τι είπε όμως η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής;

«Γιατί έπαθαν… τζότζο οι κριτές; Δυστυχώς έκαιγε το πάτωμα, δυστυχώς έκαιγαν τα αβγά, δυστυχώς το ένα, δυστυχώς το άλλο… πρέπει να ‘χεις κι εσύ την υπευθυνότητα, να είσαι υπεύθυνη του εαυτού σου» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα για τη χθεσινοβραδινή δοκιμασία του GNTM και πρόσθεσε: «Μπορεί να έχουν μπριφαριστεί οι κριτές, η παραγωγή, επειδή φέτος τα κορίτσια δεν έχουν τόσο ταμπεραμέντο, τόσο έντονη προσωπικότητα. Δεν τους δίνει το reality που θέλουν. Διαλέγεις ένα καστ, δεν σημαίνει ότι θα σου βγει».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια ζήτησε να της φέρουν αβγά, ώστε να… παραδώσει μαθήματα πασαρέλας στις διαγωνιζόμενες του GNTM.

«Έλα καλέ, πανεύκολο είναι. Πώς τα έσπαγαν αυτές εχθές;» σχολίασε στο τέλος η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η "φωτογράφιση" του Δημήτρη Μακαλιά και της Μπέτυς Μαγγίρα

Ξανά στο παρελθόν, στο πλατό της εκπομπής της Μπέτυς Μαγγίρα και συγκεκριμένα την Τρίτη 15/11, καθώς η ίδια έπιασε τον Δημήτρη Μακαλιά, του ζήτησε να γίνει το μοντέλο της και πόζαραν μαζί αναπαριστώντας την φωτογράφιση του GNTM 5 στο ντους, η οποία έφερε σε πολύ δύσκολη θέση την μαμά του ριάλιτι, Μικαέλα.

Το αποτέλεσμα, φυσικά, ήταν ξεκαρδιστικό και γι' αυτό κανένας δεν τους ζήτησε να σταματήσουν. Οι δυο τους γενικά το διασκεδάζουν καθημερινά και προσπαθούν να κάνουν το κοινό να ξεχαστεί από όλα τα δυσάρεστα που μπορεί να συμβαίνουν στην κοινωνία.

«Εμένα με αγχώνει να ακούω όλες αυτές τις φωνές», σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να προσθέτει: «Αυτό είναι το παιχνίδι βρε παιδιά, γιατί σε καμία καμπάνια δεν θα σου πουν έχεις 3 λεπτά για να φωτογραφηθείς. Δεν έχουν αντίληψη του σώματός τους τα κορίτσια».

Τότε η παρουσιάστρια κάλεσε τον συνάδελφό της να σηκωθεί για να κάνουν μαζί μία επίδειξη για τη σωστή λήψη της πόζας: «Άμα είσαι με λουμπάγκο μια βδομάδα μετά απ’ αυτό, δεν φταίω εγώ», τόνισε στο τέλος ο ηθοποιός.