Ντυμένες στα κόκκινα - Η Μπέτυ Μαγγίρα στόλισε το πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις κόρες της

Οικογενειακές στιγμές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
betty_maggira - instagram
betty_maggira - instagram

Ο Δεκέμβρης δεν έχει μπει ακόμα, αλλά δεν είναι λίγα τα πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, που βλέπουμε να στολίζουν σιγά σιγά το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα σπίτια τους.

Μετά λοιπόν το μαγικό δέντρο, που στόλισε η οικογένεια Τανιμανίδη μαζί με τις δίδυμες, αυτή τη φορά σειρά είχε η Μπέτυ Μαγγίρα μαζί με τις δύο κορούλες της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις κόρες της

Η παρουσιάστρια ανήρτησε φωτογραφίες από τον στολισμό και τα κορίτσια της, που ντύθηκαν στα κόκκινα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Μαγγίρα - Xριστούγεννα
betty_maggira - instagram
Μαγγίρα - Xριστούγεννα
betty_maggira - instagram

Η σπαρακτική ανάρτηση της Μπέτυς Μαγγίρα για τον 1 χρόνο από την απώλεια της μητέρας της

Δύσκολη είναι η σημερινή 17/10 μέρα για την Μπέτυ Μαγγίρα, καθώς πριν από ακριβώς έναν χρόνο έφυγε από την ζωή η μητέρα της, μια απώλεια που δεν έχει ακόμα ξεπεράσει. Μάλιστα, η παρουσιάστρια συγκινήθηκε αρκετά σήμερα κατά την διάρκεια της εκπομπής της (δείτε εδώ το βίντεο).

Η ίδια είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και πολύ συχνά αναφέρεται σε εκείνη. Έτσι, λίγο μετά την εκπομπή, η Μπέτυ μαγγίρα προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την μητέρα της, αλλά και το πόσο πολύ της λείπει καθημερινά.

"Μανούλα μου… Ένας χρόνος μακριά σου … κι ακόμη να συνηθίσω την απουσία σου . Πιάνω τον εαυτό μου να μιλάω σαν εσενα και να λέω εκφράσεις σου ακόμα κι αυτές που μικρή μπορεί να με εκνευρίζανε !!!

Βλέπω σημάδια γύρω μου που σε θυμίζουν …. Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και θέλω να σε πάρω τηλ να σου μιλήσω … κι υπάρχουν και μέρες που απλά θέλω να με πάρεις αγκαλιά και να μείνω εκεί κοντά σου. Μου λείπεις πολύ μαμα …

Εύχομαι μόνο εκεί που είσαι, να σαι καλύτερα , να γελας να χορεύεις και να τα « οργανώνεις» όλα όπως μόνο εσυ ήξερες … Σ αγαπω κι ας μην είσαι εδώ να στο πω …", έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

undefined