«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος...» - Κατέρρευσε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα"

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος...» - Κατέρρευσε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής

Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε κανονικά την εκπομπή της, Ποιος είναι πρωινιάτικα, ωστόσο την ώρα της μαγειρικής, η παρουσιάστρια κατέρρευσε στον αέρα. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα της (δείτε εδώ πως το είπε στις κόρες της) και η μπουγάτσα που θα έφτιαχνε ο μάγειρας της έφερε μνήμες στο μυαλό που δεν θα ήθελε με τίποτα να ξεχάσει.

Έτσι, ξέσπασε σε κλάματα και πήρε αγκαλιά τον συνεργάτη της, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την φράση που ξεκίνησε, δίχως επιτυχία. Ολόκληρο το πλατό συγκινήθηκε και μαζί και το κοινό που παρακολουθούσε.

Δάκρυσε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή ένα χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της

«Να σου πω κάτι; Με συγκίνησες πολύ! Μου ξύπνησες μνήμες. Επειδή σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος που έφυγε η μανούλα μου και την έφτιαχνε αυτή τη συνταγή… Μόλις το είδα, μου ήρθε…», είπε χαρακτηριστικά.

Η εξομολόγησή της για την ημέρα που έμαθε για την απώλεια

Καλεσμένη του The 2night Show και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, ήταν την Τρίτη 15/2, η λαμπερή showoman και παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Open, Μπέττυ Μαγγίρα.

Η συνέντευξη ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς είναι γνωστό πως η Μπέττυ Μαγγίρα σε όλες τις συνεντεύξεις της προτιμά την ειλικρίνεια και θα πει και τα όμορφα και τα άσχημα χωρίς να ωραιοποιεί καταστάσεις και γεγονότα.

Μίλησε λοιπόν για τη νέα εμπειρία που βιώνει στην πρωινή ζώνη, τον γάμο της και πως καταφέρνει να είναι 20 χρόνια αγαπημένοι με το σύζυγο της, αλλά και για την απώλεια που τη σημάδεψε, αυτή της μητέρας της.

«Το ήξερα ότι θα είναι δύσκολο το πρωινό, ήξερα ότι θα είμαι σε ένα χωράφι με πολύ ανταγωνισμό, ίσως και τον μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ στην πρωινή ζώνη. Ήξερα που πάω αυτό που δεν φαντάστηκα ήταν ότι η επικαιρότητα θα είχε τόσο άσχημες ειδήσεις. Δεν γίνεται να γυρίσεις την πλάτη στην επικαιρότητα και για μένα αυτό με έχει δυσκολέψει» είπε.

«Είναι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχω παρουσιάσει δεν σε παίρνει να μην βγεις καλά» συμπλήρωσε.

Η πιο δύσκολη στιγμή της φέτος ήταν όταν έχασε τη μητέρα της.

«Όταν έχασα τη μητέρα μου βούρκωσα δεν ήθελα να δουν μία γυναίκα να κλαίει γοερά στην τηλεόραση»