«Έχει έρθει, μου έχει μιλήσει...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τον θάνατο του πατέρα της

Όλα τον θυμίζουν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχει έρθει, μου έχει μιλήσει...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τον θάνατο του πατέρα της

Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ομολογουμένως μια από τις Ελληνίδες τραγουδίστριες, που έχει καταφέρει να απασχολήσει τόσο με τα προσωπικά της όσο και με τις επιτυχίες στο επάγγελμά της.

Ένα δυσάρεστο γεγονός, ωστόσο απασχόλησε τα μέσα με την ίδια να μαθαίνει για τον θάνατο του πατέρα της μέσα από την παραμονή της στη Φάρμα. Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από το συμβάν και μέσα από δηλώσεις, που έκανε η τραγουδίστρια την Τρίτη 22/11 στο Super Κατερίνα του Alpha εξακολουθεί να συγκινεί.

Οι συγκινητικές δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τον θάνατο του πατέρα της

«Ο χαμός του γονιού δε συγκρίνεται με τίποτα, αισθάνομαι την απουσία του κάθε λεπτό, μέσα στο σπίτι σε κάθε γωνιά, που κοιτάω. Όλα τον θυμίζουν, έχει έρθει κιόλας, μου έχει μιλήσει, ξέρω ότι με προσέχει, υπάρχει, απλά υπάρχει κάπου αλλού», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

H στιγμή που η Καίτη Γκρέυ έμαθε για τον θάνατο του γιου της

Πέντε μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο γιος της Καίτης Γκρέυ και πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ πώς το έμαθε η τραγουδίστρια). Η εμβληματική τραγουδίστρια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες και σύμφωνα με όσα μεταφέρει η εφημερίδα Espresso και ο Νίκος Νικόλιζας, όλο αυτόν τον καιρό περίμενε τον γιο της να έρθει να τη δει.

Η Καίτη Γκρέυ είχε μεγάλη αδυναμία στον γιο της, Βασίλη. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε αφήγηση από το παρελθόν της, πρωταγωνιστής είναι ο γιος της Βασίλης.

«Μάνα, ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή, μην τον περιμένεις», ήταν τα λίγα λόγια που κατάφερε να της ψελλίσει ο δεύτερος γιος της, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα Espresso.

Καίτη Γκρέυ θάνατος γιου