Φάρμα 2: "Πάγωσε" η Ηλιάδη με την ανακοίνωση ότι πέθανε ο πατέρας της – Έτσι την αποχαιρέτησαν οι συμπαίκτες της

«Έχω μουδιάσει, δεν ξέρω»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2:

Στο αποψινό επεισόδιο της «Φάρμας 2» όπου πριν από λίγο παρακολουθήσαμε τον παίκτη όπου δεν κατάφερε να παραμείνει στο ριάλιτι, η Αγγελική Ηλιάδη μεταξύ άλλων έμαθε ότι ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την μητέρα της, η οποία της ανακοίνωσε το θλιβερό γεγονός. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά εκείνη την στιγμή: «Εντάξει μαμά θα τα μαζέψω και θα έρθω, εντάξει. Τι ταλαιπωρία έφαγε ο άνθρωπος για το τίποτα. Έχω μουδιάσει, δεν ξέρω».

Η ανακοίνωση της Αγγελικής Ηλιάδη στην Φάρμα 2

«Απόψε σας χαιρετάω. Με μεγάλη λύπη και στεναχώρια. Πρέπει να φύγω. Υπάρχει ένα προσωπικό θέμα, οικογενειακό. Θα μου λείψετε πολύ. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ για αυτό που ζήσαμε.

Είναι πολύ σημαντικό που σας γνώρισα. Να συνεχίσετε εδώ μέσα και να είστε δυνατοί. Να ρουφήξετε κάθε στιγμή και κάθε λεπτό όσο είστε μέσα. Όλοι θα μου μείνετε αξέχαστοι».

Το ξέσπασμα της μητέρας του Λαζαρίδη για τα πλάνα Ηλιάδη - Αναστασιάδη στην Φάρμα

Η ίδια μλώντας στο Πρώτο Θέμα και στον δημοσιογράφο Θάνο Μακρογαμβράκη είπε χαρακτηριστικά: «Τα έχω χαμένα. Όταν είδα το βίντεο αυτό να κυκλοφορεί από εκπομπή σε εκπομπή και να το σχολιάζουν όλοι τρελάθηκα. Όταν δολοφονήθηκε ο Μπάμπης πριν από 13 χρόνια μπροστά στα μάτια της, εμείς ήμασταν οι πρώτοι μετά από μερικούς μήνες που της είπαμε να φτιάξει τη ζωή της γιατί ήταν νέα κοπέλα, αλλά όχι έτσι. Ντροπή της, τι άλλο θα μας δείξει.

Κάνει ό,τι θέλει, δεν υπολογίζει τίποτα και κανέναν, όμως δεν είναι έτσι γιατί έχει δυο παιδιά. Εμείς ως παππούδες του Μπαμπίνου της έχουμε κάνει τρία δικαστήρια, τα οποία έχουμε κερδίσει, προκειμένου να βλέπουμε το παιδί. Παρ’ όλα αυτά εκείνη συνεχίζει να μας το στερεί και να μην μας αφήνει να το βλέπουμε. Έχουμε να δούμε το παιδί από τότε που ο Μπάμπης έκλεισε έξι μήνες δολοφονημένος.

Το παιδί μας μπροστά στα μάτια της δολοφονήθηκε κι εκείνη δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν εκείνοι που τον σκότωσαν. Τώρα, για τα χάλια αυτά τι να της πω, ότι κάνει καλά; Ε, όχι, ντροπή της να ξεφτιλίζει τα παιδιά της. Σήμερα είναι 44 ετών, σε λίγα χρόνια 50 και μπλέκει με νεότερους. Άσε που από αυτά που έχει κάνει στο πρόσωπό της σε λίγο δεν θα την γνωρίζουμε», ανέφερε η Μαρία Λαζαρίδη.