Κιβωτός του κόσμου: «Αν τον είχα μπροστά μου...» - Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου με τις καταγγελίες

Τα ''είπε'' έξω από τα δόντια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κιβωτός του κόσμου: «Αν τον είχα μπροστά μου...» - Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου με τις καταγγελίες

Η Κιβωτός του κόσμου μέχρι πριν από λίγες ημέρες είχε μόνο τη θετική προσοχή του κόσμου, ωστόσο οι τελευταίες καταγγελίες έχουν αλλάξει εξ ολοκλήρου το τοπίο με νέες μαρτυρίες να φωτίζουν την υπόθεση.

Όσοι καλούνται να καλύψουν τo θέμα, παρατηρούν σαστισμένοι τα γεγονότα και πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 22/11 μετά την αμήχανη στάση της Ελένης Μενεγάκη και η Τατιάνα Στεφανίδου από το Τ-live του Alpha, σχολίασε πολύ έντονα και σχεδόν μουδιασμένη τις εξελίξεις επί του θέματος.

Οι δηλώσεις της Τατιάνας Στεφανίδου για τον 19χρονο καταγγέλλων της Κιβωτού

«Όσοι με παρακολουθείτε και με ξέρετε τόσο καλά, πολλά χρόνια στην τηλεόραση κάθε μέρα κοντά σας, δεν διαμορφώνω άποψη για μία τόσο σοβαρή υπόθεση από την πρώτη μέρα. Ψάχνω, καταγράφω, ακούω μέχρι να αρχίσω να με οδηγούν οι πληροφορίες και το ένστικτό μου, για να καταλάβω τι έχει συμβεί.

Έχω αρχίσει και φρίττω με την υπόθεση της Κιβωτού θέλω να σας πω. Έχω αρχίσει να φρίττω. Αυτό έχω να σας πω. Κι αυτό το παιδάκι το 19χρονο, αν το είχα μπροστά μου, θα του έκανα την πιο δυνατή αγκαλιά του κόσμου», τόνισε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Είχε στραβώσει το πρόσωπο του απ' το ξύλο»

Στο Τ-live του Alpha μίλησε η μητέρα ενός από τους τέσσερις κατεγγέλλοντες που πήγαν στις αρχές για να αναφέρουν τα περιστατικά ξυλοδαρμού στην Κιβωτό του Κόσμου, με συμμετέχοντα και τον Πατήρ Αντώνιο, (δείτε εδώ την νέα σοκαριστική καταγγελία κατά αυτού).

Η γυναίκα αυτή βγήκε στην τηλεόραση κρυμμένη από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί δεν είχε την δύναμη να πάει να τους καταγγείλει και κάθε βράδυ προσεύχονταν για αυτά.

«Τα παιδιά ήταν χτυπημένα με φουσκωμένο μάγουλο, με το ένα μάτι μαυρισμένο… Το παιδί μου ήταν μαυρισμένο στο μάγουλο, σαν να είχε στραβώσει το πρόσωπό του από το ξύλο. Κατάλαβα τι γίνεται. Φοβόταν το παιδί μου να το πάρω σπίτι. Έβγαζαν τα παιδιά μέσα στην ημέρα να πάνε για δουλειά και τα κλείδωναν στο δωμάτιο το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον Πατέρα Αντώνιο, είπε: «Δεν τον είδα. Μετά που πήρα το παιδί, τον είδα και μου είπε ότι του είπαν πως έφυγε. “Σας λένε ψέματα” του απάντησα. Δεν με πίστεψε. Το παιδί μου πήγαινε συχνά για μπάνιο με τον πατέρα Αντώνιο. Είχε λεφτά το παιδί ο 19χρονος που έκανε την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση. Έλεγε στον γιο μου ότι τα χρήματα του τα έδινε ο πάτερ. Του είχε αγοράσει ακριβό κινητό και παπούτσια. Κάθε μέρα 50 ευρώ, 200 και 300…».