Χριστίνα Μπόμπα: Μαμά και κόρες στην κουζίνα - Οι δίδυμες πλάθουν κουλουράκια για όλη την οικογένεια

Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Παρά την θύελλα αντιδράσεων που έχει "ξεσηκωθεί" εναντίων της, η Χριστίνα Μπόμπα συνεχίζει ανενόχλητη τη ζωή της και κάνει ότι περνάει από το χέρι της ώστε οι δίδυμες να περνούν όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο τους. Τώρα που πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα, η ίδια βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να μαζέψει συγγενείς και φίλους και να μαγειρέψουν όλοι μαζί.

Έτσι, μαζί με την μαμά της και την καλή της φίλη, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, όπως και με τις κόρες της, συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα του σπιτιού και άρχισαν να φτιάχνουν κουλουράκια. Τα παιδιά της φαίνεται πως το διασκέδασαν αρκετά, όμως το αποτέλεσμα θα τους αρέσει σίγουρα ακόμη περισσότερο.

Η Χριστίνα Μπόμπα φτιάχνει κουλουράκια με τις δίδυμες

Μάλιστα, η κολλητή της, δημοσίευσε και την συνταγή που ακολούθησαν, βοηθώντας έτσι όλες τις γυναίκες και τους άντρες που δεν έχουν ιδέα από αυτά, ενώ για να γίνει η διαδικασία ακόμη πιο διασκεδαστική, έδωσαν στη ζύμη διάφορα σχήματα.

Χριστίνα Μπόμπα κουλουράκια

Χριστίνα Μπόμπα παιδιά

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν στο σπίτι τους

Η πιο ωραία και χαρούμενη περίοδος του χρόνου έχει έρθει για την οικογένεια Τανιμανίδη με τον Σάκη και τη Χριστίνα να στολίζουν τη Δευτέρα 21/11 μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους.

Είναι γεγονός, πως το σπίτι γενικότερα έχει μετατραπεί σε παιδική χαρά με τα παιχνίδια των κοριτσιών να είναι αμέτρητα. Για τις γιορτές, όμως που έρχονται αποφάσισαν όλοι μαζί να επικρατήσει το κόκκινο και το άσπρο στο σαλόνι τους στολίζοντας όλοι μαζί, όπως είδαμε με μια ανάρτηση της Χριστίνας στο instagram ένα γεμάτο ζαχαρωτά δέντρο.

«Φέτος τον στολισμό τον επιμελήθηκαν τα πιο γλυκά πλάσματα, η Αριάνα και η Φιλίππα !!! #feelingblessed #familymoments #christmasdecorations #twinsisters #happyfamily», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της στο instagram.

Μπόμπα - Τανιμανίδης ΧριστούγενναΜπόμπα - Τανιμανίδης Χριστούγεννα