Το έριξαν έξω - Διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο ο Σάκης Αρσενίου και η εγκυμονούσα Αναστασία Πλεύρη

Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP / Instagram / Σάκης Αρσενίου
NDP / Instagram / Σάκης Αρσενίου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σάκης Αρσενίου και η σύντροφός του, Λαμπρινή Πλεύρη, καθώς μετά την φαντασμαγορική πρόταση γάμου που έκανε ο τραγουδιστής στην καλή του (δείτε εδώ όλο το σκηνικό), έγινε γνωστό πως οι δυο τους θα γίνουν σύντομα και γονείς.

Είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, όμως, ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα και όλα συνέβησαν τόσο σύντομα που ούτε και οι ίδιοι μπορούν να το πιστέψουν. Σπάνια τους βλέπουμε μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε σε νυχτερινό κέντρο και η πρώτη φωτογραφία της μέλλουσας συζύγου του καλλιτέχνη είναι γεγονός!

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σάκη Αρσενίου και της Αναστασίας Πλεύρη με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σάκης Αρσενίου - Αναστασία Πλεύρη

Ποιο είναι το φύλο και το όνομα του μωρού του

Ο Σάκης Αρσενίου με την σύντροφο του, Λαμπρινή σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς, όπως σας αποκαλύψαμε στο YouWeekly.gr. Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στον τηλεοπτικό φακό του "Happy Day", αποκαλύπτοντας το φύλο, αλλά και το όνομα που θα του δώσουν.

Ο τραγουδιστής μαζί με την σύντροφο του Λαμπρινή περιμένουν ένα αγοράκι και θέλουν να του δώσουν το όνομα του πατέρα του "Κωνσταντίνος". Την ώρα που είπε ο τραγουδιστής το φύλο και το όνομα, ήταν φανερή η συγκίνηση του.

«Περιμένουμε τον γιο. Είμαι χαρούμενος, τρελαμένος, είναι λογικό. Θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος», είπε ο Σάκης Αρσενίου.

Δείτε το απόσπασμα: