Έγινε ο κακός χαμός στη μέση του δρόμου: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την Αντιγόνη Νεοφύτου και τον Τάσο Ιορδανίδη

Μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Papadakis Press/Δημήτρης Πελεκης
Papadakis Press/Δημήτρης Πελεκης

Πέσαμε πάνω τους εντελώς απρόσμενα και μας ήταν αδύνατον να μην τους κατασκοπεύσουμε πού πάνε και τι κάνουν. Ο φακός τού YOU βρέθηκε κατ' αποκλειστικότητα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Ερμού και εξασφάλισε εικόνες από το γύρισμα του Μάνου και της Μαρίνας Βρεττάκου από την “Γη της ελιάς” (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο σημερινό & αυριανό επεισόδιο), της αγαπημένης σειράς του MEGA.

O Τάσος Ιορδανίδης και η Αντιγόνη Νεοφύτου ταξίδεψαν εκτάκτως στην Ελλάδα από τη Μάνη για να κάνουν ένα γύρισμα προγραμματισμένο για τα επόμενα επεισόδια της σειράς, όπου το ζευγάρι κανονίζει για τα ψώνια των Χριστουγέννων να επισκεφτεί ένα κεντρικό παιχνιδάδικο της Αθήνας, προκειμένου να αγοράσει δώρα για την υιοθετημένη κόρη τους Αγγελική, που κινδυνεύουν να χάσουν... Με οδηγό το τηλεοπτικό συνεργείο της σειράς, οι δύο πρωταγωνιστές περπάτησαν τον κεντρικό δρόμο της Αθήνας και σταμάτησαν πολλές φορές από περαστικούς που όταν τους συναντούσαν τους ζητούσαν αυτόγραφα και πολλές selfie...

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Οι δυο τους που έχουν “δέσει” ως τηλεοπτικό ζευγάρι και καθ' όλη τη διάρκεια του γυρίσματος έκαναν πλάκες μεταξύ τους αλλά και με το τηλεοπτικό συνεργείο, που μέσα στο κυκλοφοριακό κομφούζιο κατάφερε να διεκπεραιώσει το σετ...

Backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Τάσου & της Αντιγόνης

Γη της ελιας γυρίσματα
Papadakis Press/Δημήτρης Πελεκης
Αντιγόνη Νεοφύτου
Papadakis Press/Δημήτρης Πελεκης
Τάσος Ιορδανίδης
Papadakis Press/Δημήτρης Πελεκης

Super Spoil για την Γη της Ελιάς

Πανικός αλλά και τρόμος επικρατεί στα επόμενα επεισόδια στο σπίτι του Ισίδωρου Βρεττάκου με τον Μάνο να βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση με τον φόβο μη και του πάρουν το παιδί. Στο μεταξύ ο Σωκράτης(Αποστόλης Τότσικας) έχει πλέον στην κατοχή του αυτό που έψαχνε! Τα αποτελέσματα του τεστ DNA, τα οποία αποδεικνύουν και επίσημα ότι η Αγγελική είναι παιδί του. Με εκνευρισμό πλέον πηγαίνει στο σπίτι του Ισίδωρου, όπου είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι Βρεττάκοι. Αυτό που ακολουθεί είναι η αρχή μιας μεγάλης σύγκρουσης.

Ο Σωκράτης θα μπουκάρει στο σπίτι, κρατώντας τα χαρτιά στα χέρια του. Τότε, σε πολύ εκνευρισμένο ύφος, θα μιλήσει σε όλους: «Θα το πιάσω απ’ το τέλος, γιατί δεν θέλω να χάνουμε χρόνο… Σας προειδοποιώ, μη σκεφτείτε να με βγάλετε τρελό! Όπως βλέπετε είμαι και επίσημα ο πατέρας της Αγγελικής!». Παγωμάρα και τρόμος θα κυριεύσει την οικογένεια Βρεττάκων, που θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να κρατήσει την Αγγελική στην οικογένεια και να μην φτάσουν στα δικαστήρια.

Περισσότερα στο νέο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 23/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ.