Αποδεκατίζεται η ομάδα του Mega Καλημέρα - H ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Ακόμη μια απουσία από την εκπομπή της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποδεκατίζεται η ομάδα του Mega Καλημέρα - H ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη

Μετά τους δυο συνεργάτες της που ήδη λείπουν τις τελευταίες ημέρες από το πλατό (δείτε τι συμβαίνει με τον Κώστα Τσουρό), η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε πως η ομάδα τους αποδεκατίζεται, καθώς ακόμη ένα πρόσωπο του πάνελ σήμερα 23/11 απουσιάζει.

Ο λόγος για τον Θανάση Πάτρα ο οποίος σήμερα δεν θα βρίσκεται στην ομάδα, χωρίς βέβαια να γίνεται γνωστός ο ακριβής λόγος της απουσίας του.

Η ανακοίνωση της Ελεονώρας Μελέτη για τον Θανάση Πάτρα στο Mega Καλημέρα

«Ο Θανάσης σήμερα δεν είναι κοντά μας. Γι’ αυτό και είναι κοντά μας ο Γιώργος, η Αννούλα μας και σε μια έκτακτη εμφάνιση ο Σάββας Πούμπουρας», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Τι να κάνουμε, αγαπημένοι μου φίλοι, καταλαβαίνετε… Περνάμε λίγο δύσκολα σε αυτή την εκπομπή τις τελευταίες μέρες, αλλά έχουμε καλούς και αγαπημένους φίλους που μας στηρίζουν με την παρουσία τους εδώ στην εκπομπή μας», συνέχισε.

Λίγα λόγια για τον Θανάση Πάτρα

Ο Θανάσης Πάτρας είναι δημοσιογράφος, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός και έχει εργαστεί στην τηλεόραση και στον τύπο. Γεννήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου του 1974 στη Δράμα όμως μεγάλωσε στους Σοφάδες Καρδίτσας.

Γεννήθηκε στη Δράμα ωστόσο μεγάλωσε στους Σοφάδες Καρδίτσας αφού ο πατέρα του ήταν εκπαιδευτικός και έπρεπε να εγκατασταθούν εκεί. Εκεί μεγάλωσε και πήγε σχολείο. Όταν ήτανε μικρός ήθελε να γίνει γιατρός, όμως ο… Tom Cruise και η ταινία Top Gun του άλλαξε κατεύθυνση καθώς μαζί με όλους τους φίλους του αποφάσισε να γίνει πιλότος!

Είναι παντρεμένος από το 2007 με την Κατερίνα Παγώνη και έχουν μία κόρη την Ίλια Μανόλια (γεννήθηκε το 2012). Σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή του ΑΝΤ1 (συγκεκριμένα το 1994).

Η πρώτη του εμφάνιση στο γυαλί ήταν ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «7 ημέρες Σκάι» που παρουσίαζε η Νανά Παλαιτσάκη. Ευρύτερα γνωστός έγινε το 2004 όταν συμπαρουσίασε με τη Σοφία Αλιμπέρτη την εκπομπή του Alpha «Αυτό μας έλειπε!»

Η είσοδός του στον χώρο των media έγινε το 1994 όταν ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει δημοσιογραφία στη σχολή του ΑΝΤ1.