Αυτοκτόνησε γνωστός ηθοποιός μετά από τσακωμό με την εν διαστάσει σύζυγό του - Τον βρήκαν νεκρό σε ξενοδοχείο

Η σπαρακτική ανάρτηση της κόρης του και της μητέρας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
jdfffn - instagram
jdfffn - instagram

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε την Τετάρτη 23/11, η οποία αφορά στον θάνατο πολύ αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος είχε κάνει τεράστια επιτυχία μέσα από τη συμμετοχή του σε γνωστή σειρά.

Ο λόγος λοιπόν, για τον πρωταγωνιστή των Power Rangers Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή, λίγο μετά τον θάνατο μεγάλου θρύλου της Eurovision, καθώς ένας έντονος τσακωμός, που είχε με την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν το τελικό χτύπημα.

Η ανάρτηση της εν διαστάσει συζύγου του Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ για τον θάνατό του

«Η απώλεια της αδελφής ψυχής μου», έγραψε στη λεζάντα μιας σειράς φωτογραφιών που δημοσίευσε τη Δευτέρα. «Τζέισον, δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εσένα! Είσαι ο κόσμος μου! Ναι, είχαμε τις δυσκολίες μας, όπως κάθε γάμος. Αλλά πριν από μήνες συμφωνήσαμε και οι δύο ότι άξιζε να σωθεί. Βαθιές συζητήσεις, συγχώρεση και από τους δύο μας», συνέχισε. «Είμαι βαθιά χαμένη, πληγωμένη και εντελώς κατεστραμμένη. Έχασα τη μία και μοναδική αληθινή μου αγάπη. Είμαι για πάντα το "Firecracker" μωρό σου... μέχρι να ξαναβρεθούμε μαζί», έραψε η εν διαστάσει σύζυγός του.

 Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ
jdfffn - instagram

Τζέισον Ντέιβιντ Φρανκ πρώην σύζυγος

Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του

«Αγαπητέ μπαμπά,
Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έβλεπα αυτή τη μέρα… ειδικά όχι τόσο σύντομα. Είσαι κάτι περισσότερο από τον μπαμπά μου, είσαι ο καλύτερος μου φίλος. Κάναμε τα πάντα μαζί κυριολεκτικά, ταξιδέψαμε τον κόσμο, γελάσαμε μαζί, κλάψαμε μαζί. Είμαι τόσο πολύ συντετριμμένη, μου λείπεις, μου λείπεις, μου λείπεις . Δεν μπορώ να φάω δεν μπορώ να κοιμηθώ απλά σε θέλω εδώ. Σ' αγαπώ περισσότερο απ' όσο θα μπορούσα ποτέ να περιγράψω. Είσαι το φως του κόσμου μου .

Ο λόγος για τον οποίο πιέζω τόσο σκληρά. Μου έχεις διδάξει τόσα πολλά πράγματα. Έχεις αγγίξει και θεραπεύσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Όλος ο κόσμος σε αγαπάει. Το να βλέπω τον αντίκτυπο που είχες στον κόσμο με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο που υπήρξε ποτέ. Είσαι τώρα ο μεγαλύτερος φύλακας άγγελός μου. Σε αγαπώ μέχρι να ξανασυναντηθούμε.
Το κοριτσάκι σου Τζένα».