«Τέλος! Κόψτε την σύνδεση...» - Εκτός εαυτού η Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα

Τι συνέβη στο πλατό

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τέλος! Κόψτε την σύνδεση...» - Εκτός εαυτού η Καινούργιου στο πλατό του Super Κατερίνα

Το πρωί της Τετάρτης 23/11, στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, επικράτησε πανικός με ένα σχόλιο, που ακούστηκε από άνθρωπος που μιλούσε μέσω ζωντανής σύνδεσης, γεγονός που έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου.

Τι συνέβη στην εκπομπή Super Κατερίνα και η Καινούργιου ζήτησε να κόψουν την σύνδεση

Άλλη μια μέρα που στο πλατό υπήρχαν εντάσεις (δείτε εδώ την τηλεθέαση και εάν έχουν επηρεάσει τα γεγονότα αυτά τα νούμερα τηλεθέαση) με τον Γενικό Γραμματέα Σύρων Ελλάδα, Ανουάρ Μπάκρι.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline, τον κατηγόρησε ότι λέει ψέματα για την ιδιότητά του και δεν αναγνωρίζεται από κανέναν. Μόλις ο κύριος Μπάκρι το άκουσε αυτό έγινε έξαλλος και άρχισε να επιτίθεται. «Είσαι τρελός αδερφέ μου; Μήπως είσαι πιόνι του Πούτιν;», είπε.

Νωρίτερα, η παρουσιάστρια, είχε ζητήσει να μην υπάρξει ένταση και παρόλο που εκείνος είχε δώσει τον λόγο του, δεν τον κράτησε και άρχισε να φωνάζει, ενώ και ο κύριος Μπαλάσκας που ήταν ζωντανά στα τηλεοπτικά παράθυρα, ζήτησε να αποσυρθεί και να μην κάνει διάλογο με τον συγκεκριμένο κύριο.

Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις αντιλήφθηκε τι γίνεται ζήτησε να κοπεί η σύνδεση και έξαλλη ανέφερε στον αέρα:

«Δεν θέλω να το συνεχίσω. Ευχαριστούμε πολύ, κλείστε το παιδιά... Δεν αρμόζει στην εκπομπή αυτό το πράγμα. Είναι απαράδεκτο που συμβαίνει τηλεοπτικά. Και σε δελτίο ειδήσεων να συνέβαινε αυτό το πράγμα θα διέκοπταν τη σύνδεση, δεν έχει να κάνει με την εκπομπή.

Ένας άνθρωπος υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί κάποιους και από την άλλη υπάρχει μια αμφισβήτηση και από την ίδια την πρεσβεία. Δεν θέλουμε να συνομιλούμε με κάποιον που αυτή τη στιγμή κάνει ένα σόου, χτυπάει, φωνάζει και βγαίνει και αναστατώνει ψυχούλες που ήδη είναι αναστωμένες, για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Τέλος!».

Τι είπε ο Μπακρί στο χθεσινό πλατό της Καινούργιου με την έκανε να χάσει τα λόγια της

Με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ασχολήθηκε πριν λίγες μέρες η εκπομπή Super Κατερίνα, με απεσταλμένο δημοσιογράφο να βρίσκεται έξω από την δομή στον Κολωνό όπου γονείς έσπασαν την πόρτα για να πάρουν τα παιδιά τους (δείτε σοκαριστικό βίντεο), μετά τις καταγγελίες εναντίον του Πατήρ Αντώνιου.

Στον αέρα του πλατό, η Κατερίνα Καινούργιου έβγαλε τον γενικό γραμματέα Σύρων Ελλάδας με σκοπό να μιλήσει εκ μέρος των γονέων, για τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Κατά την διάρκεια όμως της συζήτησης τους επικράτησε μια μεγάλη ένταση λόγω των εκφράσεων του, με την παρουσιάστρια να χάνει τα λόγια της με τα όσα άκουγε.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανουάρ Μπακρί, δεν δίστασε να πει την Κατερίνα Καινούργιου μέχρι και Μαντάν με την ίδια να κοιτάει την κάμερα αποσβολωμένη και να λέει χαμηλόφωνα "Μαντάμ;".

«Ζητάμε και συγνώμη από το κοινό για τις εκφράσεις που ακούστηκαν, ήταν πριν από λίγο...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στη συνέχεια αφού ακούστηκαν πολλές.... εκφράσεις.