Πρωινό: «Να πάω σε μια ανακοίνωση...» - Πρόωρο τέλος για την εκπομπή του Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Δυσάρεστη είδηση για τους τηλεθετές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό: «Να πάω σε μια ανακοίνωση...» - Πρόωρο τέλος για την εκπομπή του Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Μια δυσάρεστη ανακοίνωση για τους τηλεθεατές έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1 λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, ενημέρωσε πως η εκπομπή ολοκληρώνεται νωρίτερα έπειτα από απόφαση που πάρθηκε.

Όπως ήδη σας είχαμε αποκαλύψει αποκλειστικά στο Youweekly.gr, η πρωινή εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου, έριξε αυλαία πρόωρα λόγω του αγώνα Μαρόκο - Κροατία.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες μας, σήμερα ο ΑΝΤ1 θα κάνει σύσκεψη για να παρθούν αποφάσεις σχετικά με το τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες με το πρόγραμμα, λόγω του ότι το Μουντιάλ θα προβάλλεται πλέον στον ΑΝΤ1 και όχι στο ΑΝΤ1+.

Η ανακοίνωση του Λιάγκα στο Πρωινό

«Να πάω σε μια ανακοίνωση. Έχει γίνει λίγο χαμός με το Μουντιάλ. Ο ΑΝΤ1 το παρουσιάζει άψογα, πολύ ωραίες μεταδόσεις παιχνιδιών. Ωστόσο υπήρχαν κάποια τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1 Plus. Για αυτό λοιπόν, τουλάχιστον για σήμερα, δε ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες… Σήμερα εμείς θα τελειώσουμε 12 παρά 20, γιατί θα γίνει και το pre game και 12 μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 αλλά και από τον ΑΝΤ1 Plus, για όσους έχουν κινητά κλπ το Μαρόκο-Κροατία. Και όλα τα σημερινά ματς, θα μεταδοθούν και από το κανονικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το σημερινό 23/11 πρόγραμμα του Μουντιάλ στον ΑΝΤ1

Η αρχή στο πρόγραμμα της ημέρας γίνεται με αναμέτρηση του 6ου ομίλου, αφού το Μαρόκο αντιμετωπίζει τους φιναλίστ της προηγούμενης διοργάνωσης, την Κροατία του Λούκα Μόντριτς.

Στις 15:00 παίρνει τη σκυτάλη η Γερμανία, που αντιμετωπίζει την Ιαπωνία για τον 5ο όμιλο και τρεις ώρες αργότερα η Ισπανία αγωνίζεται με την Κόστα Ρίκα.

Η "αυλαία" της ημέρας πέφτει με το Βέλγιο που αντιμετωπίζει τον ενθουσιώδη Καναδά για τον 6ο όμιλο.