Η ερώτηση που δέχτηκε ο Αντώνης Λουδάρος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ενόχληση του

Πως το σχολίασε ο ηθοποιός;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Η ερώτηση που δέχτηκε ο Αντώνης Λουδάρος για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ενόχληση του

Το βράδυ της Τρίτης (22/11) έκανε πρεμιέρα η θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» στο Θέατρο Βέμπο στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντώνης Λουδάρος. Οι δηλώσεις του ηθοποιού ακούστηκαν το πρωί της Τετάρτης 23/11 στο «ποιος είναι πρωινιάτικα» του Open.

Οι δηλώσεις του Αντώνη Λουδάρου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο Αντώνης Λουδάρος όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ τι έγινε μεταξύ τους) απέφυγε ενοχλημένος να απαντήσει οτιδήποτε και να πάρει μέρος.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε: «Είστε νέα παιδιά και είναι κρίμα να σας βάζουν να ρωτάτε αυτά τα πράγματα σε μια επίσημη πρεμιέρα. Καταλαβαίνω τη δουλειά σας και τη σέβομαι. Αλλά εδώ είμαστε σε πρεμιέρα. Δεν μπορώ όταν είμαι στον χώρο της εργασίας μου, να μιλάω για άλλα θέματα».

Η συνέντευξη στην Μενεγάκη οπου ξεκίνησαν όλα

«Δεν τέλειωσα τις σπουδές μου, δεν το έχω πάρει αυτό το πτυχίο. Δεν έχω ορκιστεί. Όταν ήμουν σχολείο ήθελα στην αρχή να γίνω παιδίατρος και μετά κτηνίατρος» είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει».

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…», πρόσθεσε έπειτα.

Και στη συνέχεια εξήγησε για την εγκυμοσύνη της: «Τους πρώτους μήνες ήταν πιο εύκολο. Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, κάποιες ξινίλες, καούρες, εμετούς. Σε μια βδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα. Το έμαθα αρχές Μαΐου, τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Είχα πάει για μπάνιο και το έμαθα εκείνη τη μέρα. Θέλαμε να έρθει, απλώς πρακτικά και η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια να συμβεί κάτι τέτοιο.

Επίσης έκανα και μια επέμβαση πέρσι, 29 Οκτωβρίου γυναικολογικής φύσεως και ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα. Από εκείνη την περίοδο και για κάποιο διάστημα δεν έκανε να μείνω έγκυος. Ανησύχησα πάρα πολύ τότε. Το λέω και για γυναίκες που προσπαθούν. Το είχα μάθει όταν έκλεισα το συμβόλαιό μου με την Acun Media και είχα τρελαθεί. Δεν ήξερα πως θα ανακοινώσω πως θα πρέπει να λείψω. Μου είπαν πως θα μπορούσα να κάνω το χειρουργείο αργότερα και λέω στον Βασίλη πως αν το κάνω αργότερα δε θα μπορώ μετά να μείνω έγκυος άλλους έξι μήνες. Είπα θα γράψω πολλά επεισόδια και θα το κάνω στην αργία μου.

Έλειψα από τη δουλειά μόνο δυο μέρες. Πόναγα πάρα πολύ, πήγαινα με ράμματα, με αιμορραγίες, φόρεσα λίγο φαρδιά ρούχα. Δε θα το ξεχάσω και δεν το μετανιώνω. Με τον Βασίλη έχουμε επέτειο τον Αύγουστο. Τώρα είμαστε μαζί λίγο πάνω από δυο χρόνια. Το πρώτο εξάμηνο ήμασταν συνέχεια μαζί λόγω καραντίνας».