Ένιωσαν αμήχανα μέχρι και οι δημοσιογράφοι - Η απίστευτη αντίδραση του Αντώνη Λουδάρου σε ερώτηση για την Σπυροπούλου

Είχαν συνεργαστεί στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ένιωσαν αμήχανα μέχρι και οι δημοσιογράφοι - Η απίστευτη αντίδραση του Αντώνη Λουδάρου σε ερώτηση για την Σπυροπούλου

Τον Αντώνη Λουδάρο συνάντησαν οι κάμερες, στην παράσταση "Άντρες με τα όλα τους" στην οποία πρωταγωνιστεί και δεν γινόταν να μην τον ρωτήσουν για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την συνεργασία της με τον ALPΗΑ αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει από ονόματα του χώρου.

Η αντίδραση του ωστόσο, ήταν απίστευτη, αφού θέλοντας να μην απαντήσει, ένας διάλογος με την Ελένη Καρακάση, έκανε μέχρι και τους δημοσιογράφους να νιώσουν αμηχανία.

Η αντίδραση του Λουδάρου για την Σπυροπούλου

«Μια ερώτηση θέλουμε να σας κάνουμε σχετικά με όλο αυτό που έχουμε ακούσει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…», τον ρώτησαν και ακολούθησαν τα εξής:

  • Αντώνης Λουδάρος: «Να είστε καλά σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
  • Εκείνη την ώρα η Ελένη Καρακάση για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον συνάδελφό της είπε: « «Να έρθει η Κωνσταντίνα να δει την παράσταση».
  • Αντώνης Λουδάρος: «Ναι να έρθει».
  • Ελένη Καρακάση: «Μη γεννήσει μόνο με τα γέλια».
  • Αντώνης Λουδάρος: «Να μην γεννήσει ναι. Αν δεν είναι η ώρα της όχι να μην έρθει. Ωραία! Να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ».

Κουράστηκε το twitter με τα όσα λέγονται για την Σπυροπούλου

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη, εξαιτίας των σχολίων της δεύτερης για την συμπεριφορά της παρουσιάστριας όταν και οι δυο εργαζόντουσαν στον ALPHA.

Όλες οι εκπομπές έχουν σχολιάσει το γεγονός, ενώ η δημοσιογράφος απάντησε δημόσια μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1, θέλοντας να σταματήσει το θέμα.

Το twitter λοιπόν, κουράστηκε με τα όσα ακούγονται. Χωρίς να αναφέρουν αρκετοί με ποιανού το μέρος είναι, πολλοί είναι αυτοί που είπαν πως πρέπει το θέμα να κλείσει, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος και πρέπει να την αφήσουν να γεννήσει με το καλό.

Χθες 11/11 ορισμένοι χρήστες "επιτέθηκαν" στην εκπομπή Super Κατερίνα, καθώς όπως ανέφεραν, μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να είπε στο πλατό ότι πρέπει να σταματήσουν να κράζουν και να σχολιάζουν γιατί η παρουσιάστρια βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, ωστόσο, επί μισή ώρα σχολίαζαν το θέμα, ενώ εκείνοι ουσιαστικά ξεκίνησαν την όλη κόντρα λόγω των όσων είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μερικές ημέρες πριν.

Super Κατερίνα twitter

Super Κατερίνα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου twitter

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου twitter

Super Κατερίνα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Super Κατερίνα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κόντρα twitter