«Θέλω να παρακαλέσω κάτι» - Η δημόσια έκκληση της Κατερίνας Καινούργου σχετικά με την Σπυροπούλου και την Πετρογιάννη

«Επειδή βλέπω γίνονται διάφορα retweets...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θέλω να παρακαλέσω κάτι» - Η δημόσια έκκληση της Κατερίνας Καινούργου σχετικά με την Σπυροπούλου και την Πετρογιάννη

Το ενδιαφέρον της εκπομπής μονοπώλήσε η κουβέντα για την κόντρα ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Φωτεινή Πετρογιάννη, το πρωί της Παρασκευής 11/11 (δείτε εδώ την ατάκα του Μικρούτσικου και την σπόντα της παρουσιάστριας).

Η Κατερίνα Καινούργιου, όμως, θέλησε να σταθεί και σε ένα άλλο σημείο σχετικά με την υπόθεση. Πολλές φορές οι δημοσιογράφοι, αλλά και το κοινό, εμπλέκουν τις οικογένειες των προσώπων που "κοντράρονται", κάτι που η ίδια δεν θεωρεί σωστό, γι' αυτό έκανε έκκληση στον κόσμο που την παρακολουθεί.

Η έκκληση της Κατερίνας Καινούργιου σχετικά με την κόντρα Σπυροπούλου - Πετρογιάννη

«Θέλω να παρακαλέσω κάτι. Κάτι τελευταίο θέλω να πω, πολύ σημαντικό. Να παρακαλέσω τους δημοσιογράφους και κυρίως τα sites.

Στο Twitter γράφουν ό, τι θέλουν - επειδή βλέπω γίνονται διάφορα retweets- μη μπλέκετε οικογένειες. Ούτε την οικογένεια του συζύγου της Κωνσταντίνας, δεν ευθύνονται κάπου οι άνθρωποι, ούτε πρώην σχέσεις δικές μου, της Φωτεινής, του ενός, του άλλου. Μην μπλέκετε ανθρώπους σας παρακαλώ. Έχουν τις δικές τους ζωές και δεν φταίνε πουθενά μόνο και μόνο για μια χαζή κόντρα», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Η οργισμένη ανάρτηση της εγκυμονούσας για τα δημοσιεύματα

Χαμός επικρατεί στην ελληνική σόουμπιζ, καθώς έχει ξεσπάσει μία κόντρα ανάμεσα στην Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, για την οποία μιλούν καθημερινά παλιοί και νέοοι συνεργάτες τους, αλλά και άνθρωποι των media γενικότερα.

Το γεγονός αυτό, όμως, έκανε την εγκυμονούσα να αναρτήσει ένα κείμενο γεμάτο οργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ως απάντηση για όσους χρησιμοποιούν τις "ορμόνες" της για να της "επιτεθούν" ή ρίξουν την ευθύνη για την συμπεριφορά της, όπως για παράδειγμα έκανε η Σάσα Σταμάτη.

«Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια μηνύματα στον κόσμο για μια γυναίκα, η οποία βρίσκεται σε μια ευαίσθητη περίοδο της ζωής της, που κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια να γεννήσει ένα γερό παιδάκι. Την ίδια ώρα που άλλες γυναίκες παλεύουν για να ζήσουν το θαύμα της μητρότητας, θα ήθελα να τους ευχηθώ καλή δύναμη, δεν είναι ένας εύκολος δρόμος για πολλές από εμάς.

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό με τις γυναικείες ορμόνες και να υπάρξει αληθινή αλληλεγγύη και από τις γυναίκες αλλά και από τους άντρες», τόνισε η ίδια μέσα από το προφίλ της.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξέσπασμα